21.12.2020, 15:37
Mě zase DHL tracking píše, že zásilka byla doručena adresátovi na mé jméno někde v Mnichově. Já ovšem nic nemám a při zobrazení adresy je moje CZ adresa správná. Cundco se mi ozvalo, že v tom má DHL nějaký hokej a že se jim snaží zásilku vrátit zpátky, ale že se taky divěj, proč jim systém ukazuje, že je doručená. Asi se někdo holt spletl při kliknutí na nedoručitelná a zadal doručená. Ale je to už evergreen, loni jsem čekal na doručení od začátku prosince do letošního května, takže asi tak. :D Přitom předešlé roky tři zásilky došly naprosto v pořádku. České PPL (které v CZ zastupuje DHL) opět předvedlo solidní výkon a sdělilo mi, že pokud číslo zásilky není v jejich PPL systému, nehodlají s tím nic dělat. Po mém naléhání, že by to snad měli řešit a že mě jejich PPL systém nezajímá, ať se laskavě podívají do DHL systému se mnou ukončili chat. Takže jsem jim musel vybíravými slovy sdělit, co si o nich myslím. Achjo. Ještě že zásilka byla pro mě a ne Vánoční dárek, s takovoudle to vidím opět nejdřív koncem ledna.