CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

Carcassonne kartičkář (C-architekt)

téma založeno uživatelem šmoula - 9.3.2021, 16:43 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Bumsakalaka 10 Chmura 11 CrunchSK 10 Eldenroot 5 Kamzik 2 Masery 2 Mati 6 Silveralius 2 šmoula 22 xwinte00 3 Zdeněk 1
Tak jsem zkoušel porovnat ten nový podklad louky. Pravda na mojí tiskárnš doma, ale mám vytištěnou jednu porovnávací stránku z copycentra a tu samou vytisklou u sebe doma, abych mohl porovnat rozdíl. Tak jsem k tomu zkusil udělat jednu kartu s nově staženou loukou v C-architektu. Ten odstín mi přijde vcelku dobrý, jen je tam trochu absence žluté, ale jen nepatrně. Navíc to porovnávám na obyčejném papíru, lesklé došly (jsem je někam schoval a nevím kam ... Myslí si svoje ), takže na lesklém to bude zas trošku jinak.
Ale za mě dobrý, zkusím to v týdnu domluvit v copycentru (je tam kamoš, tak to nějak půjde) a uvidím.
Odpovědět
(4.4.2021, 18:47)Kamzik Napsal(a): Tak jsem zkoušel porovnat ten nový podklad louky. Pravda na mojí tiskárnš doma, ale mám vytištěnou jednu porovnávací stránku z copycentra a tu samou vytisklou u sebe doma, abych mohl porovnat rozdíl. Tak jsem k tomu zkusil udělat jednu kartu s nově staženou loukou v C-architektu. Ten odstín mi přijde vcelku dobrý, jen je tam trochu absence žluté, ale jen nepatrně. Navíc to porovnávám na obyčejném papíru, lesklé došly (jsem je někam schoval a nevím kam ... Myslí si svoje ), takže na lesklém to bude zas trošku jinak.
Ale za mě dobrý, zkusím to v týdnu domluvit v copycentru (je tam kamoš, tak to nějak půjde) a uvidím.

Tak zpět - to pozadí mi tam zůstalo moje, které jsem se taky snažil upravit, ale nedotáhl to do konce. Po znovu stažení aktualizace ale soubory 0.png a 1.png ve složkách nemám, podklad je jako zadní strana kartiček ... co dělám špatně? Zmatený
Odpovědět

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)