CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

A Je to tu Carcassonne 3.0

téma založeno uživatelem Bumsakalaka - 17.11.2021, 11:08 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
adahy 12 Bumsakalaka 19 Chmura 11 Eldenroot 1 Mati 2 PetrM 4 peťul 14 Silveralius 5 šmoula 8 xwinte00 1
Doporučil bych jim napsat seznam všech změn, ať pak nejsou překvapeni Mrknutí
[-] 1x   Fanny
Odpovědět
(5.1.2022, 14:13)peťul Napsal(a): V jednom z videí od Mindoku se objevili informace o vydání Big Boxu 2021 v ČR.

Nicméně pro nás žádné nové informace.

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

Je smutné , když mindok neví , jak se věci mají...schválně jim tam do videa napíšu Mrknutí
[-] 2x   Chmura, peťul
Odpovědět
(5.1.2022, 21:01)Silveralius Napsal(a): Tedy podobně jako jubilejní edice jde v pohodě hrát se starými rozšířeními.

No zrovna jubilejní edice má více zaoblený rohy...
No jsem na to zvědavej...
Odpovědět
(7.1.2022, 11:31)peťul Napsal(a): @adahy můžu ještě poprosit o fotku z českého návodu k rozšíření Carcassonne: Mág a čarodějnice (Nová edice).
V německém návodu upravili popis pro hraní s rozšířením Carcassonne: Hostince a katedrály (Nová edice). Potřeboval bych pro WikiCarpedii zjistit jestli úprava proběhla i v českém návodu.

no myslím, že @adahy psal, že je v novém bigboxu jen Polský návod Mrknutí jinak by už koloval mezi námi Mrknutí
Odpovědět
Tak to se omlouvám....
No a proč to tedy už nekoluje mezi náma ? Smutný
Odpovědět
To by mě zajímalo proč ty dopisy tak komplikují... Naštvaný
Bral bych převaha a hotovo, ať tam máš malýho, velkýho merpla, nebo třeba starostu... Zmatený
Odpovědět
Jo , tak to se omlouvám, já myslel, že se tam počítá převaha, ale počítá se počet figurek (rytířů ve městě, popř sedláků na louce)...
Odpovědět
Náhodou jsem narazil na (asi) japonské vydání Carcassonne 3.0.
Zaujalo mě, že mají označení "21" (dokonce i na krabici) - nejspíš teda rok i když je už 22, ale pravda - oficiálně to bylo oznámeno v r. 2021.
V příloze obrázek krabice stažený z 

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

Přiložené soubory Miniatury

[-] 2x   adahy, Chmura
Odpovědět

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 2 host(ů)