29.11.2021, 19:51
Doporučil bych jim napsat seznam všech změn, ať pak nejsou překvapeni
Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x
|
... Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků] |
|
5.1.2022, 14:34
(5.1.2022, 14:13)peťul Napsal(a): V jednom z videí od Mindoku se objevili informace o vydání Big Boxu 2021 v ČR. Je smutné , když mindok neví , jak se věci mají...schválně jim tam do videa napíšu
5.1.2022, 22:03
(5.1.2022, 21:01)Silveralius Napsal(a): Tedy podobně jako jubilejní edice jde v pohodě hrát se starými rozšířeními. No zrovna jubilejní edice má více zaoblený rohy... No jsem na to zvědavej... (7.1.2022, 11:31)peťul Napsal(a): @adahy můžu ještě poprosit o fotku z českého návodu k rozšíření Carcassonne: Mág a čarodějnice (Nová edice). no myslím, že @adahy psal, že je v novém bigboxu jen Polský návod jinak by už koloval mezi námi
7.1.2022, 15:25
Tak to se omlouvám....
No a proč to tedy už nekoluje mezi náma ?
To by mě zajímalo proč ty dopisy tak komplikují...
Bral bych převaha a hotovo, ať tam máš malýho, velkýho merpla, nebo třeba starostu...
15.1.2022, 14:17
Jo , tak to se omlouvám, já myslel, že se tam počítá převaha, ale počítá se počet figurek (rytířů ve městě, popř sedláků na louce)...
Náhodou jsem narazil na (asi) japonské vydání Carcassonne 3.0.
Zaujalo mě, že mají označení "21" (dokonce i na krabici) - nejspíš teda rok i když je už 22, ale pravda - oficiálně to bylo oznámeno v r. 2021. V příloze obrázek krabice stažený z [Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.] |
|
|