Nepřihlášený uživateli, vítej na našem fóru! Pro zpřístupnění všech funkcí, stahování obsahu a přístupu do sekce "Ke stažení" se prosím PŘIHLAŠ nebo ZAREGISTRUJ.
Vítejte návštevníku! Registrovat se
Přihlásit/registrovat se přes:
(24.8.2022, 21:17)Kamzik Napsal(a): Tak zatím jsem to u nás našel jen na tlamagames.cz za pouhých 1639,-Kč. To zatím vychází levněji i s poštovným z cundco.de.
Nebo hledám špatně? Asi je ještě brzy.
Hledáš dobře! Na tlamagames.cz byl nabízen Německý big box již delší dobu, vím o něm. Když jsem sháněl nový Big box tak jsem chtěl tem od MINDOKU (vyšel jako první v Polsku).
Ano viděl jsem to také a stále doufám, že to Mindok opraví.
-Horší je ovšem to, že u Big boxu 7 (2021) mají kartičky stejné "zaoblení rohů" jako donedávna vydávané Carcassonne 2! Ale u Základní hry Carcassonne 3, která vyšla mimo jiné také ve stejném roce tomu tak není! více obrázek v příloze!
(5.10.2022, 23:07)Bumsakalaka Napsal(a): No ano, v tomto je MINDOK vydanie BigBox 2021 specificke, nakolko ma ako jedine povodne zaoblenie rohov karticiek.
(23.10.2022, 11:12)Sandrus90 Napsal(a): A to by mě teď jako zajímalo, jak to bude s novým carcassonne duchové??? DE a Mindok? Budou sady stejné? Nebo to bude jiné?
No uvídíme... Nicméně mám předobjednáno a jak ji budu mít v rukou budete všichni vědět jaké má rohy.
-Takže budete všichni vědět jestli koupit, nebo ne!