CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

KALENDÁŘ AKCÍ 18. Mistrovství ČR v Carcassonne (15.10.2023)

téma založeno uživatelem Chmura - 23.5.2023, 23:29 |

Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Bumsakalaka 2 Chmura 6 šmoula 1 TenSob_ 1 Žabža 1
18. Mistrovství ČR v Carcassonne

Tak už máme termín letošního již 22. ročníku Deskohraní, které se bude 14. - 22. října. No a v rámci Deskohraní se také koná 18. mistrovství ČR v Carcassonne.

-Mistrovství ČR v Carcassonne proběhne v neděli 15. října 2023 od 9:00 do 17:00 hodin v

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

.

-Další informace, zde budou průběžně aktualizovány. Mrknutí

ODKAZ na propozice: 

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

Chmura Zelený meeple
[-] 1x   Bumsakalaka
Deskohraní a samozřejmě i Mistrovství ČR v Carcassonne se ze svého tradičního místa (Tyršův dům, Újezd 40, Praha 1 – Malá Strana) stěhuje do "nových prostor" Národní knihovny v rozsáhlém komplexu budov Klementina. Festival se tak přesouvá na opačný břeh Vltavy hned za Karlův most! Mrknutí

ODKAZ:

Chmura Zelený meeple
Odpovědět
Ano tak to je dobrá otázka...
 ...nicméně jsem organizátorům zaslal následující E-mail s dotazem, zda se nejedná o chybu!

"Dobrý den,
Chtěl bych se touto cestou optat zda bude 18. mistrovství republiky v Carcassonne opravdu v pátek 15.10.2023 od 9:00 hodin, tak jak to máte na internetových stránkách Deskohraní? Všechny minulé ročníky bylo tato akce o víkendu než ve všední den. Rád bych věděl, jestli se nejedná o nějakou chybu... pro mě by to znamenalo vzít si volno ze zaměstnání!

Děkuji za vaši odpověď ..."

Tak uvidíme co přijde za odpověď... Myslí si svoje
Chmura Zelený meeple
[-] 2x   peťul, TenSob_
Odpovědět
(5.9.2023, 8:06)Žabža Napsal(a): Já myslím, že 15. 10. je neděle. To P před datumem je odkaz na propozice.

Šokován A sakra, tak koukám, že jsem se díval na špatný měsíc....

Máš úplnou pravdu!

[Obrázek: ECbnm5k.jpg]
Chmura Zelený meeple
[-] 2x   TenSob_, Žabža
Odpovědět
(18.9.2023, 12:11)Bumsakalaka Napsal(a): A kohoze to tam stojanek jest?

Na obrázku je Vildy stojánek. Mrknutí
Chmura Zelený meeple
Odpovědět
Tak jsem přihlášen a mám zaplaceno! Mrknutí 

Kdo se přidá?
Chmura Zelený meeple
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
  KALENDÁŘ AKCÍ 19. Mistrovství ČR v Carcassonne (19.10.2024) Chmura 16 166 24.10.2024, 17:51
Poslední příspěvek: Bumsakalaka
  KALENDÁŘ AKCÍ Essen 5. - 8. 10. 2023 Petr Chytka 2 61 12.9.2023, 16:44
Poslední příspěvek: Chmura
  KALENDÁŘ AKCÍ Mistrovství SR v Carcassonne 2023 Chmura 4 82 16.5.2023, 0:10
Poslední příspěvek: Chmura

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)