Ahoj, nějaké drobné zkušenosti by byly...
-Bohužel prázdná plata s originální zadní stranou s A-čkem se nevyrábějí, takže ani Cundco je nemá ve své nabídce.
Takže ti bohužel nezbývá nic jiného než si sehnat další hru a použít její kartičky na výrobu potřebných rozšíření. Já osobně jsem to řešil stejným způsobem. Při výrobě fanouškovských rozšíření přelepuji originální kartičky novými obrázky, které si nechávám vytisknout v Copycentru na profesionálním tiskařském stroji na 100 gramový lesklý papír. Při troše cviku pak nejde rozeznat co jsou originální a co vyrobené kartičky...
Jak na to najdeš ZDE:
Případně, když budeš mít zájem, mohu po domluvě na některém z našich srazů předvést jak na to!
Tady je odkaz na finské stránky, kde Archu ještě prodávají:
ODKAZ:
PS: Do přílohy jsem vložil obrázek pro tvoji inspiraci, jak může po nějakém čase vypadat takový "Big box".
-Bohužel prázdná plata s originální zadní stranou s A-čkem se nevyrábějí, takže ani Cundco je nemá ve své nabídce.
Takže ti bohužel nezbývá nic jiného než si sehnat další hru a použít její kartičky na výrobu potřebných rozšíření. Já osobně jsem to řešil stejným způsobem. Při výrobě fanouškovských rozšíření přelepuji originální kartičky novými obrázky, které si nechávám vytisknout v Copycentru na profesionálním tiskařském stroji na 100 gramový lesklý papír. Při troše cviku pak nejde rozeznat co jsou originální a co vyrobené kartičky...Jak na to najdeš ZDE:
[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]
Případně, když budeš mít zájem, mohu po domluvě na některém z našich srazů předvést jak na to!

Tady je odkaz na finské stránky, kde Archu ještě prodávají:
ODKAZ:
[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]
PS: Do přílohy jsem vložil obrázek pro tvoji inspiraci, jak může po nějakém čase vypadat takový "Big box".

Chmura

![[-]](https://www.carcassonneforum.cz/images/collapse.png)