13 Příspěvky: Poděkování obdrženo:20 2/2024 Registrace:
22.2.2024, 1:12
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 22.2.2024, 1:14 uživatelem Kerry42.)
Hello, Carcassonne CZ! I've been a huge fan of Carcassonne since 2020. I've collected all the major C1 and C2 expansions and the new ones for C3 as well all the spin-offs. I also enjoy fan expansions, and have even created a few, which can be found on Carcassonne Central. I love the camaraderie of the Carcassonne community and am looking forward to making new friends here.
Dobrý den, Carcassonne CZ! Od roku 2020 jsem velkým fanouškem Carcassonne. Shromáždil jsem všechna hlavní rozšíření C1 a C2 a nová pro C3 a také všechny vedlejší produkty. Baví mě také fanouškovská rozšíření a dokonce jsem jich vytvořil několik, které najdete na Carcassonne Central. Miluji kamarádství komunity Carcassonne a těším se, že zde najdu nové přátele.
6 300 Příspěvky: Poděkování obdrženo:8 307 10/2014 Registrace:
Jihozápad (Česká republika)
Welcome to our Forum, Kerry! I'm glad you found your way to us. I think you'll find some old friends here too... I look forward to working with you on your next expansions.
Vítej na našem Fóru, Kerry! Jsem rád, že jsi k nám našel cestu. Myslím, že zde najdeš i staré přátele... Těším se na spolupráci u tvých dalších rozšíření.
Chmura
447 Příspěvky: Poděkování obdrženo:852 8/2014 Registrace:
Nitriansky kraj (Slovensko)
Welcome . and good luck
Add a link where you link your expansions. We will be happy to see them.
Vitaj . a nech sa darí
Pridaj link kde odkazuješ na tvoje rozšírenia. Rád si ich pozrieme.
(22.2.2024, 10:44)Mati Napsal(a): Welcome . and good luck
Add a link where you link your expansions. We will be happy to see them.
Vitaj . a nech sa darí
Pridaj link kde odkazuješ na tvoje rozšírenia. Rád si ich pozrieme.
Hi, Mati! Thanks for the welcome! Since you asked, I'll be happy to share my expansions. The first one is called Cosmic Portal: Mirror Zone: [Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.] The final designs are on pages 2 and 3 of the discussion along with download links. I'm also using one as my avatar here. Basically the idea is, when you play this tile, all scoring is immediately reversed. So finished cities/roads/monasteries now lose you points, but an expansion like Peasant Revolts gives you points. When the Mirror Zone tile is surrounded on 4 sides, scoring goes back to normal. I collaborated with the great artist Wolnic on this one, and he came up with some great designs. We also decided it would be fun with spin-offs, so he made tiles for each spin-off, including Mists over Carcassonne. The Cosmic Portal idea then led to a couple other ideas, but I'll get into those another time if anyone's still interested. Thanks again!
Ahoj, Mati! Díky za přivítání! Protože jste se zeptali, rád se podělím o své rozšíření. První se jmenuje Cosmic Portal: Mirror Zone: [Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.] Finální návrhy jsou na stránkách 2 a 3 diskuze spolu s odkazy ke stažení. Také zde jeden používám jako svůj avatar. Základní myšlenkou je, že když zahrajete tento dílek, veškeré bodování se okamžitě obrátí. Takže dokončená města/silnice/kláštery nyní ztrácejí body, ale rozšíření jako Peasant Revolts vám body dává. Když je dlaždice zrcadlové zóny obklopena ze 4 stran, bodování se vrátí k normálu. Na tomto jsem spolupracoval s velkým umělcem Wolnicem a on přišel s několika skvělými návrhy. Také jsme se rozhodli, že s spin-offy bude zábava, a tak vytvořil dlaždice pro každý spin-off, včetně Mists over Carcassonne. Myšlenka Cosmic Portal pak vedla k několika dalším nápadům, ale do těch se pustím jindy, pokud to někoho ještě zajímá. Ještě jednou děkuji!
(22.2.2024, 1:32)Chmura Napsal(a): Welcome to our Forum, Kerry! I'm glad you found your way to us. I think you'll find some old friends here too... I look forward to working with you on your next expansions.
Vítej na našem Fóru, Kerry! Jsem rád, že jsi k nám našel cestu. Myslím, že zde najdeš i staré přátele... Těším se na spolupráci u tvých dalších rozšíření.
Thanks, Chmura! It's very nice to see some old friends here! I had a great time collaborating with you on Indiana Jones, a fan expansion for Ark of the Covenant! [Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.] Looking forward to seeing and sharing more ideas in the future!
Díky, Chmura! Je velmi příjemné vidět zde staré přátele! Skvěle se mi s vámi spolupracovalo na Indiana Jonesovi, fanouškovském rozšíření pro Ark of the Covenant! [Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.] Těšíme se na setkání a sdílení dalších nápadů v budoucnu!
5 Příspěvky: Poděkování obdrženo:4 4/2023 Registrace:
24.7.2024, 19:35
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 18.8.2024, 18:17 uživatelem Bumsakalaka.)
I'm new to the forum and happy to be in here. I've heard interesting things about The site And I've been driven insane trying to sign up for the German one.
My collection actually started on Carcassonne central when I was inquiring About getting into the game in which versions of tiles to get And a very generous user Sent me The gold color biggish box for for free along What are the few other items for mega carcassone (I had to Insist on paying for shipping.) I hadn't taken delivery of my base games and quickly canceled those holds as I learned more and more And expanded my C1 collection with big box 4 and big box 5. I've been picking up a lot of the mini expansions and don't really care that they don't match perfectly And frankly The C1 tiles often have kind of different colorations so Sometimes some of the sets match pretty well With the later artwork. I definitely liked the relax look of C1. I decided to get some C2 stuff as well and the 1st couple items were some base games being blown out for $12 each That I wanted to get for Tiles for printing and playing. What got me over the line was a great deal on big box 6 And then I got the rest of the C2 Full expansions on the cheap since they're being blown out right now to pave the way for C3 and those tiles look nice They're just even busier and less relaxing to my eyes.
===
Jsem na fóru nová a jsem ráda, že jsem tady. Slyšel jsem zajímavé věci o The site A byl jsem přiveden k šílenství, když jsem se snažil zaregistrovat na německém.
Moje sbírka vlastně začala na Carcassonne central, když jsem se ptal O tom, jak se dostat do hry, ve kterých verzích dlaždic získat A velmi velkorysý uživatel mi poslal zlatou barvu biggish box zdarma spolu Co je několik dalších položek pro mega carcassone (Musel jsem trvat na zaplacení poštovného.) Nepřevzal jsem dodávku mých základních her a rychle zrušil ty drží, jak jsem se dozvěděl více a více A rozšířil svou sbírku C1 s velkým boxem 4 a velkým boxem 5. Sbíral jsem hodně minirozšíření a je mi celkem jedno, že se k sobě dokonale nehodí A upřímně řečeno, destičky C1 mají často trochu jiné zbarvení, takže občas některé sady docela dobře ladí s pozdějšími grafikami. Rozhodně se mi líbil pohodový vzhled C1. Rozhodl jsem se, že si pořídím i nějaké věci z C2 a 1. pár položek bylo několik základních her, které se vyfoukly za 12 dolarů za kus, které jsem chtěl získat pro dlaždice na tisk a hraní. Co mě dostalo přes čáru, byla skvělá nabídka na velkou krabici 6. A pak jsem levně sehnal zbytek plných rozšíření C2, protože se právě vyfukuje, aby se připravila půda pro C3, a ty dlaždice vypadají pěkně Jsou jen ještě rušnější a pro mé oči méně relaxační.
Translated with DeepL.com (free version)
25.7.2024, 0:11
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 18.8.2024, 18:18 uživatelem Bumsakalaka.)
Hi, Meles! It sounds like you've been bitten by the collecting bug too. I know there are some C1 purists and those who think C3 is the best, but I like it all. I generally don't mix C1 and C2/3; I keep a play set for each version and play whichever one I feel like at the time. Have you dived into the spinoff and fan expansion rabbit holes yet? There are definitely some great things to check out. Enjoy and happy playing/collecting!
===
Ahoj, Melesi! Vypadá to, že tě sběratelství také chytlo. Vím, že jsou někteří puristé C1 a ti, kteří si myslí, že C3 je nejlepší, ale mně se líbí všechny. Obecně nemíchám C1 a C2/3; pro každou verzi si nechávám sadu na hraní a hraju tu, na kterou mám zrovna chuť. Už jste se ponořili do králičích děr spin-offů a fanouškovských rozšíření? Určitě je tam pár skvělých věcí, které stojí za to vyzkoušet. Užijte si hraní a sbírání!
Translated with DeepL.com (free version)
1 Příspěvky: Poděkování obdrženo:0 8/2024 Registrace:
17.8.2024, 18:23
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 18.8.2024, 18:18 uživatelem Bumsakalaka.)
Hi, I don t know how this forum works.
===
Ahoj, nevím, jak toto fórum funguje.
1 534 Příspěvky: Poděkování obdrženo:1 046 3/2020 Registrace:
Trenčiansky kraj (Slovensko)
(17.8.2024, 18:23)eduthejuggler Napsal(a): Hi, I don t know how this forum works.
===
Ahoj, nevím, jak toto fórum funguje.
Ahoj @ eduthejuggler .
Forum funguje ako kazde ine. Mozes vytvarat a reagovat na prispevky. A ked budes aktivny, otvori sa ti tajna komnata :)
===
Hi @ eduthejuggler .
The forum works like any other. You can create and respond to posts. And if you are active, a secret chamber will open :)
|