Hello, Carcassonne CZ! I've been a huge fan of Carcassonne since 2020. I've collected all the major C1 and C2 expansions and the new ones for C3 as well all the spin-offs. I also enjoy fan expansions, and have even created a few, which can be found on Carcassonne Central. I love the camaraderie of the Carcassonne community and am looking forward to making new friends here.

Dobrý den, Carcassonne CZ! Od roku 2020 jsem velkým fanouškem Carcassonne. Shromáždil jsem všechna hlavní rozšíření C1 a C2 a nová pro C3 a také všechny vedlejší produkty. Baví mě také fanouškovská rozšíření a dokonce jsem jich vytvořil několik, které najdete na Carcassonne Central. Miluji kamarádství komunity Carcassonne a těším se, že zde najdu nové přátele.

Dobrý den, Carcassonne CZ! Od roku 2020 jsem velkým fanouškem Carcassonne. Shromáždil jsem všechna hlavní rozšíření C1 a C2 a nová pro C3 a také všechny vedlejší produkty. Baví mě také fanouškovská rozšíření a dokonce jsem jich vytvořil několik, které najdete na Carcassonne Central. Miluji kamarádství komunity Carcassonne a těším se, že zde najdu nové přátele.

![[-]](https://www.carcassonneforum.cz/images/collapse.png)
. and good luck