Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x
|
... Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků] |
|
Pochlubte se - S kým hrajete?
-Napadlo mě založit toto téma a na tom to místě se podělit o zajímavosti a kuriozity při hře Carcassonne! ______________________________________________________________________________________________ Na stránkách Carcassonne Central jsem našel tyto obrázky a nedalo mě, abych se s vám o něj nepodělil! - Takhle to vypadá, když hraje někdo pod psa nebo na psa?
Chmura
3.4.2016, 12:08
Příprava na hraní - seznámení s figurkami
- Tak takhle u nás doma probíhá příprava nejmenších (2,5 roku) na samotné hraní hry! (viz příloha)
Chmura
3.4.2016, 12:20
(3.4.2016, 12:14)Eldenroot Napsal(a): Za pár let na mistrovství světa ;) - No tak to je snad jasný. __________________________________________ Ale musím prozradit, že u naší přebornice probíhají i individuální tréninky! - Maminka jí načapla jak stojí u otevřené krabice (MOJÍ KRABICE S CARCASSONNEM ) okolo sebe rozházené všechny návody a připravuje se na hru!
Chmura
3.4.2016, 22:34
Tak a tady je další člen naší rodiny u Carcassonne! Zatím paříme jen základní hru ale už je celkem dobrej! Vyhrál!
Chmura
7.4.2016, 14:51
Musíš ho nechat vyhrát jinak s tebou nikdo hrát nebude!
![]() A já jsem moc rád, že náš malej začíná prosit, abychom zase sedli a hráli! To pak i moc rád prohraju!!!
Chmura
10.4.2016, 19:03
Tak tohle je naše "malá" (9 let) se kterou hraju asi nejčastěji!
- Carcassonne spolu paříme už druhým rokem a můžu říct, že už ji nešetřím! ![]() - Dneska jsem vyhrál bylo to 203 proti jejím 166 bodům.
Chmura
Tak dneska jsme si zahráli Carcassonne Star Wars!
-Hráli jsme ve třech s nejstaršími dcerami 9 a 16 let. No a byla to celkem "řežba" ta mladší, když zjistila že jdou druhým krást planety tak nedělala nic jiného, než se "cpala" na každou planetu té druhé. -Všem se hra velice líbila a můžu ji všem vřele doporučit (mě se líbila nejvíc vyhrál jsem se 162 body na druhém místě bylo 113 bodů a konečně na 3 místě 90 bodů).
Chmura
1.5.2016, 23:58
(1.5.2016, 22:31)Eldenroot Napsal(a): Graficky to je pěkné... hold spíše počkám než bude více rozšíření, základ je jen základ :) co to první rozšíření, kdy vyjde? No co se týká tohoto "spin ofu" hry Carcassonne tak jako jediný "spin of" dostane hned tento rok velké rozšíření, které bude obsahovat figurky pro šestého hráče (v modré barvě) a pravděpodobně 20 karet + bodovací karty a další drobnosti (viz obrázek v příloze). Hlavní hrdina je Kylo Ren s posledního dílu ságy Star Wars a jeho "frakce" je samozřejmě samotný První řád. -Co se týká mě tak, určitě koupím. Hra se mě líbí a překvapila mě svou příjemnou hratelností. Mohu jen doporučit!
Chmura
(2.5.2016, 9:15)Asusik Napsal(a): Jsem rád, že se Vám líbí a užíváte si spousty zábavy. Ani nevíš jak si se tefil! ![]() -Už po odehrání první hry přemýšlím nad rozšířením k této hře!
Chmura
|
|
|
| Pravděpodobně související témata… | |||||
| Téma | Autor | Odpovědi | Shlédnuto | Poslední příspěvek | |
| Pochlubte se - pošta | Eldenroot | 1 461 | 232 656 |
8.5.2026, 10:08 Poslední příspěvek: Bumsakalaka |
|
| Pochlubte se - Odehrané hry (kombinace rozšíření) | Chmura | 174 | 36 946 |
9.2.2026, 17:37 Poslední příspěvek: Derrick |
|
| Pochlubte se - Carcassonne Booster Pack | Weetek23 | 4 | 47 |
4.12.2025, 22:24 Poslední příspěvek: šmoula |
|
| Pochlubte se - pošta NEJDE! | Chmura | 29 | 8 988 |
27.3.2021, 22:43 Poslední příspěvek: Silveralius |
|
| Pochlubte se - Co největší hrou | Petr Blanc | 16 | 10 214 |
28.8.2018, 10:47 Poslední příspěvek: Karmyn |
|
Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 3 host(ů)

![[-]](https://www.carcassonneforum.cz/images/collapse.png)