CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

PRAVIDLA-VYŘEŠENO Geekmarket

téma založeno uživatelem 0Marty0 - 3.8.2016, 14:02 |

Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
0Marty0 2 carols 1 Chmura 2 Eldenroot 5 Karel 2 PetrM 1
Ahoj, Geekmarket funguje jako bazar, ale s tím, že BGG.com je prostředníkem, který spíše jen provozuje web a dohlíží na dodržování pravidel. Komunikace probíhá výlučně přes tuto platformu. Adresu zadáš při potvrzení objednávky, prodávající má pak 72 hodin na to, aby to potvrdil. V opačném případě se obchod automaticky ruší. Doporučuji mít PayPal a platbu výhradně přes něj z důvodu bezpečnosti.

Osobně jsem nakupoval alespoň již 6x za poslední rok a vždy bez problému. Mohu doporučit!
[-] 1x   0Marty0
Odpovědět
To mě mrzí. Určitě se obrať co nejdříve na vedení GeekMarketu. Dej nám pak vědět, jak jsi dopadl. Držím palce!
Odpovědět
Peníze za převod nejsou účtovány při platbě kartou přes online platební bránu a při platbě přes PayPal pokud prodejce příjme na sebe poplatky, jinak bohužel... Mrzí mě, že to tak dopadlo. Tak příště l, nezoufej!

P.S. bohužel změnu kurzu a poštovné člověk neovlivní :(
Odpovědět
Bohužel Geekmarket je pouze prostředník, je to něco jako česká alternativa k bazaru na Zatrolených hrách.

Toto si nesmíte plést s BGG shopem, který je oficiální eshop BGG (něco jako Cundco.de), kde se dají sehnat exklusivní promo a limitované dodatky a rozšíření. Zde si myslím, že by problém být neměl (osobně nakupuji poměrně často, platba přes PayPal bez poplatku, rozumné ceny poštovného i zboží, dodání do týdne).
[-] 1x   Chmura
Odpovědět
(25.4.2018, 14:57)PetrM Napsal(a): Ve finále jsem tedy mohl udělit jen negativní komentář na max asi 200 znaků, a prodejce si vesele bez jakéhokoli postihu prodává dál.

Ponaučení tedy, na eBay zásadne platit jen PayPalem. Od nich bych možná peníze dostal zpět.

To mě mrzí, bohužel i takoví lidé mezi námi jsou... co na to říci, snad jen že božské mlýny melou pomalu, ale jistě...

Přesně z tohoto důvodu platit pouze a jen PayPalem - nabízí ochranu kupujícího až na 60 dní od zaplacení, kdy stačí otevřít spor a vše vykomunikuje a zařídí za vás. Navíc zde za to ručí PayPal samotný. Tuto ochranu kupujícího jsem naštěstí musel použít pouze 2x a vždy úspěšně bez jakýkoliv problémů mi vrátili celou částku a poté to PayPal řešil již sám mezi prodávajícím. Sice is PayPal může při platbě vzít nějaký poplatek, pokud to není nastaveno přímo na prodávajícího (většina, snad 99 % obchodníků zaplatí poplatek za vás při platbě za zboží), ale za tu jistotu to stojí. Navíc nikde nemusí kupující vyplňovat citlivé údaje ani bezpečnostní trojčíslí karty.
[-] 1x   Chmura
Odpovědět

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)