18.4.2018, 10:22
Ahoj,
stalo se mi, že jsem na GeekMarketu objednal Carcassonne: King and Scout, verze: Carcassonne: König & Späher (German first edition) (2003).
Dostal jsem pouze 5 kartiček ke hře Carcassone: lovci a sběrači. Po prodávajícím jsem požadoval zbytek a odpověď mi přišla
:
překlad "na jedné straně krabičky je Späher a na druhý straně König, tak co chci, nic jiného nedostanu"
Máte někdo skušenosti, případně rady jak dál postupovat? Mám se obrátit na administrátora?
Díky za rady
stalo se mi, že jsem na GeekMarketu objednal Carcassonne: King and Scout, verze: Carcassonne: König & Späher (German first edition) (2003).
[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]
se skládá z 5 kartiček ke hře Carcassone: lovci a sběrači a 7 kartiček Carcassonne původní verze.Dostal jsem pouze 5 kartiček ke hře Carcassone: lovci a sběrači. Po prodávajícím jsem požadoval zbytek a odpověď mi přišla

překlad "na jedné straně krabičky je Späher a na druhý straně König, tak co chci, nic jiného nedostanu"

Máte někdo skušenosti, případně rady jak dál postupovat? Mám se obrátit na administrátora?
Díky za rady
Nemám a sháním některá rozšíření (viz. můj profil), kdyby jste někde něco objevili a taky chtěli koupit, dejte vědět, přidám se
Díky @Karel