CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

DÍLNA ulehčení výroby kartiček

téma založeno uživatelem borks - 13.11.2016, 12:52 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
borks 2 Chmura 11 Eldenroot 5 Ivča 2 Jana.Zat 2 janlev 1 Monika Černá 1 Prsho 3 Skubin 5 Stroulger 3
Před vánocemi jsem pro děti od Chmury dopořídila Carcassone ze srazu a jak jsem mu říkala, tak jsem je zkusila přestříkat obyčejným lakem na vlasy (běžně se tím přestříkávají i různé obrazy, drží to na nich a ochrání to malbu). Na jednu z kartiček jsem nastříkala víc laku a byla vidět jiná cesty z původní kartičky, na které bylo rozšíření nalepeno. Ale po zaschnutí se původní cesta ztratila a kartička vypadá dobře. Nastříkala jsem ji i ze stran, tak snad s ní nebude žádný problém.
[-] 3x   borks, Chmura, Eldenroot
Odpovědět
(3.1.2017, 20:32)Chmura Napsal(a):
(3.1.2017, 20:03)Ivča Napsal(a): Před vánocemi jsem pro děti od Chmury dopořídila Carcassone ze srazu a jak jsem mu říkala, tak jsem je zkusila přestříkat obyčejným lakem na vlasy (běžně se tím přestříkávají i různé obrazy, drží to na nich a ochrání to malbu). Na jednu z kartiček jsem nastříkala víc laku a byla vidět jiná cesty z původní kartičky, na které bylo rozšíření nalepeno. Ale po zaschnutí se původní cesta ztratila a kartička vypadá dobře. Nastříkala jsem ji i ze stran, tak snad s ní nebude žádný problém.

Děkuji za experiment Mrknutí , já jsem zatím neměl odvahu to vyzkoušet. Smutný Takže teď už vím jak na to! Usměvavý
 Asi bych taky neměla odvahu, kdybych tím nestříkala obrazy, které se třeba malují celý víkend, ale pak to na nich drží. Tak jsem si řekla, že malou kartičku risknu. A měla jsem náhradní - kdyby náhodou - tak, když to vyšlo, je dostanou ještě další synovci.
[-] 1x   Chmura
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
DÍLNA Stažení kartiček Langikp 12 1 348 16.3.2026, 16:44
Poslední příspěvek: Krispe157
  DÍLNA Výroba kartiček-PŘELEPENÍ ORIGINÁLNÍCH KARET (Chmura) Chmura 27 2 869 25.4.2023, 16:20
Poslední příspěvek: Chmura
  DÍLNA Výroba kartiček Eldenroot 125 54 619 5.2.2021, 22:46
Poslední příspěvek: Bumsakalaka

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)