CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

DÍLNA ulehčení výroby kartiček

téma založeno uživatelem borks - 13.11.2016, 12:52 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
borks 2 Chmura 11 Eldenroot 5 Ivča 2 Jana.Zat 2 janlev 1 Monika Černá 1 Prsho 3 Skubin 5 Stroulger 3
Vím, že záleží na papíru, na který se tiskne, ale má někdo skušenost s nějakým krycím lakem na závěr.
Jinak, taková řezačka by se mi taky hodila, moc šikovná věc.
Odpovědět
Změna barvy, rozpíjení, krabatění, to všechno jsou moje zkušenosti z pokusů s laky. Možná to neumim správně aplikovat, možná nemám správný prostředky k tomu, ale zatim co pokus, to omyl. Nezkoušel někdo něco na bázi silikonu (samozřejmě nemyslím silkal apod. na mazání Velký úsměv ).
Odpovědět
Mám akrylátovej sprej od jiný značky a nemám s tím dobré zkušenosti, ale podotýkám, že jsem ho vždy použil na obyčejný papír. Vícegramážové lesklé papíry xeroxů jsem zatím nezkoušel. On ten jejich tisk zas tak levný podle mě není.

Jinak BTW k pointě tématu - jestli má někdo problémy s rovným stříháním, tak spíše vyštracháte někde na půdě malou řezačku na fotografie, jestli rodiče či prarodiče v dobách minulých doma sami vyvolávaly fotky. Ale, jak jsem už řek, tahle je šikovná Usměvavý .
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
DÍLNA Stažení kartiček Langikp 12 1 348 16.3.2026, 16:44
Poslední příspěvek: Krispe157
  DÍLNA Výroba kartiček-PŘELEPENÍ ORIGINÁLNÍCH KARET (Chmura) Chmura 27 2 869 25.4.2023, 16:20
Poslední příspěvek: Chmura
  DÍLNA Výroba kartiček Eldenroot 125 54 619 5.2.2021, 22:46
Poslední příspěvek: Bumsakalaka

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)