19.3.2018, 10:01
Ahoj,
mám dotazy ohledně Mayfloweru. Není to asi moc rozšířená verze, ale když už jsem to vyrobil, tak se zeptám
1. herní pole je možno rozvíjet pouze na "západ"? Tedy na severu a jihu je omezeno nejvyšším a nejnižším sloupcem startovací tabulky? Nebo je možno přikládat kartičky i nad a pod úroveň tabulky? (Do Mexika a do Kanady
?)
2. Když zůstane kartičkou neobsazená "díra" v herním poli za průzkumníky a naskytne se možnost do této "díry umístit kartičku a tím třeba bodovat (např. uzavřít cestu nebo malé město), je to možné? Nebo je to, co je za průzkumníky, navždy passé?
mám dotazy ohledně Mayfloweru. Není to asi moc rozšířená verze, ale když už jsem to vyrobil, tak se zeptám

1. herní pole je možno rozvíjet pouze na "západ"? Tedy na severu a jihu je omezeno nejvyšším a nejnižším sloupcem startovací tabulky? Nebo je možno přikládat kartičky i nad a pod úroveň tabulky? (Do Mexika a do Kanady
?)2. Když zůstane kartičkou neobsazená "díra" v herním poli za průzkumníky a naskytne se možnost do této "díry umístit kartičku a tím třeba bodovat (např. uzavřít cestu nebo malé město), je to možné? Nebo je to, co je za průzkumníky, navždy passé?