Nepřihlášený uživateli, vítej na našem fóru! Pro zpřístupnění všech funkcí, stahování obsahu a přístupu do sekce "Ke stažení" se prosím PŘIHLAŠ nebo ZAREGISTRUJ.
Vítejte návštevníku! Registrovat se
Přihlásit/registrovat se přes:
Já bych s tímto velice rád pomohl. Povoláním jsem programátor, takže to bude technologicky vytvořit hračka. Spíš bude pekelná práce to všechno sakum prásk naskenovat a přidat k tomu data. Určitě by to vznikalo měsíce, taková databáze, ale myslím si, že je tady hodně členů, co má (jak říkají) "úplně všechno co kdy vyšlo na světě", takže když každý naskenuje co má, určitě to půjde dát dohromady. Nakonec by z toho byl světový unikát... Kdyby tam pak bylo časem úplně všechno - nejen v1 vs v2, ale i různé mutace a retisky apod.
Tyjo, ta stránka cos poslal, vypadá hodně dobře. Všechny ty možnosti jsou o datech, která dokážeme ke každé kartičce uložit do databáze. Takže vyhledávátko by pak nemuselo být jen podle názvu, rozšíření. Ale prostě si člověk zaklikne, že chce všechny kartičky se zahradou pro Opata nebo nakliká nějakou kombinaic typu - všechny kartičky co mají na dvou stranách cestu a na dvou město... Bylo by to super no.
Tak to kdyžtak dejme jako nějaké hlasování, pokud bychom se do toho měli pouštět. Jednoduchý "funkční" nástřel může být hotov nad testovacími daty (dejme tomu sadou kartiček ze základní hry) během pár dní. Pak už by se mohly řešit nějaké další prvky jako vizuál, animace, integrace, apod. Nicméně nejdůležitější je navrhnout tu databázi atributů, "co všechno" se o každé kartičce bude uchovávat.
Nene, máš pravdu, k tisku to určitě být nemá. Spíš mě šlo o to, aby to mělo nějakou hezkou grafickou úroveň, pokud z toho do budoucna uděláme nějaké animace nebo přehledy, tak aby nebyla každá kartička vyfocená pod jiným světlem, úhlem a jiným foťákem v jiném rozlišení, apod. Jinak pro informační přehledy je to samozřejmě buřt.