14.7.2021, 1:22
Za mne je dobrý nápad to tvořit na platformě, která je k tomu uzpůsobená.
U nás máme v
Za mne bych využil situace a postupně poté ke každé položce v Carapedii přidal novou záložku stejné úrovně jako Hodnocení, Další obrázky, tad. s názvem Aktuální / Živá pravidal a pod nimi odkaz na wiki.
Nebo nadpis jen Pravidal a pod tím sekci Aktuální / Živá pravidal a PDF pravidla a tam odkaz co již je.
Teď z jiného soudku :) Má WikiCarpedia nějak pořešený export do PDF v nějakém univerzáním formátu nebo si to budu muset pořešit? :) Jde mi o to jestli má HTML upravné pro tisk. Tedy správé třídy a značky pro tisk :)
U nás máme v
[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]
jeden (bohužel) nevýrazný řádek na stažení pravidel, který obvykle vede na další post na fóru.Za mne bych využil situace a postupně poté ke každé položce v Carapedii přidal novou záložku stejné úrovně jako Hodnocení, Další obrázky, tad. s názvem Aktuální / Živá pravidal a pod nimi odkaz na wiki.
Nebo nadpis jen Pravidal a pod tím sekci Aktuální / Živá pravidal a PDF pravidla a tam odkaz co již je.
Teď z jiného soudku :) Má WikiCarpedia nějak pořešený export do PDF v nějakém univerzáním formátu nebo si to budu muset pořešit? :) Jde mi o to jestli má HTML upravné pro tisk. Tedy správé třídy a značky pro tisk :)