22.10.2022, 3:18
Hmm tak to je celkem škoda... protože u mě ve středu přistál Big Box 7, ale od mindoku a s vadou, na kterou mě upozornil @šmoula , což jsem nevěděla, protože jsem důkladně neprohlížela, ale byla jsem zklamaná z toho, že mi právě přišly ty kartičky podobné z modrého Big Boxu.
A teď nevím co s tím - prodat ten nový - dokud není dotknutý a koupit si přes německé stránky?
Vrátit mi to asi nevezmou, když je už horní fólie z krabice pryč co? Kupovala jsem na stránce
No fakt nevím co s tím teď - tím, že mám Jubilejní edici a rozšíření už s C3 - chtěla jsem původně ten nový big box 7 2022 s tím, že uvažuji o tom, že z modrého bych kartičky si nechala na přelepení na rozšíření, které jste vytvořili...
Ale teď nevím...
Jak byste to volili vy??? Co byste nyní udělali???
A teď nevím co s tím - prodat ten nový - dokud není dotknutý a koupit si přes německé stránky?
Vrátit mi to asi nevezmou, když je už horní fólie z krabice pryč co? Kupovala jsem na stránce
[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]
, kde mají německé rozšíření a další produkty z[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]
, ale jo mají to z mindoku, když jsou české pravidlaNo fakt nevím co s tím teď - tím, že mám Jubilejní edici a rozšíření už s C3 - chtěla jsem původně ten nový big box 7 2022 s tím, že uvažuji o tom, že z modrého bych kartičky si nechala na přelepení na rozšíření, které jste vytvořili...
Ale teď nevím...
Jak byste to volili vy??? Co byste nyní udělali???