22.10.2022, 14:15
(22.10.2022, 3:18)Sandrus90 Napsal(a): Hmm tak to je celkem škoda... protože u mě ve středu přistál Big Box 7, ale od mindoku a s vadou, na kterou mě upozornil @šmoula , což jsem nevěděla, protože jsem důkladně neprohlížela, ale byla jsem zklamaná z toho, že mi právě přišly ty kartičky podobné z modrého Big Boxu.
A teď nevím co s tím - prodat ten nový - dokud není dotknutý a koupit si přes německé stránky?
Vrátit mi to asi nevezmou, když je už horní fólie z krabice pryč co? Kupovala jsem na stránce[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]
, kde mají německé rozšíření a další produkty z[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]
, ale jo mají to z mindoku, když jsou české pravidla
No fakt nevím co s tím teď - tím, že mám Jubilejní edici a rozšíření už s C3 - chtěla jsem původně ten nový big box 7 2022 s tím, že uvažuji o tom, že z modrého bych kartičky si nechala na přelepení na rozšíření, které jste vytvořili...
Ale teď nevím...
Jak byste to volili vy??? Co byste nyní udělali???
Pokud je to koupeno přes internet tak jako zákazník máš právo zboží do 30 dní vrátit.
Musí být kompletní a neporušené, ale to, že bude otevřené nevadí...
Takže pokud je pryč vrchní fólie tak i tak by to měli vrátit bez problému.
Kor když to nevracíte jen z nudy, ale pro to, že jste po otevření nalezla vadu se kterou zboží nechcete. Právě pro to tento zákon existuje.