10.4.2023, 23:39
(22.10.2022, 6:51)šmoula Napsal(a): Dobrá otázka @Sandrus90 , ale není na to lehké odpovědět.
Jak jsem psal mindoku k tomu jejich slavnému videu na YouTube - oháněli se slovy 100% kompatibilní se starší verzí, ale pokud chce hrát člověk C3 bigbox s C3 mini rozšířeními z Německa, tak kvůli rohům to není moc kompatibilní.
Jak jsem psal, pokud vyjdou klasická rozšíření s kulatými rohy, tak je to "špatně" - záměrně volím slušná slova i když bych se spíše přikláněl k těm co psal @Silveralius - více vystihují jejich "problém".
Chtělo by jim asi navrhnout, aby to před vydáním konzultovali s odborníky (třeba s námi).
Ahoj, chápu to správně, že se neví, v jaké variantě se u nás budou vydávat další rozšíření ve verzi C3? Nedávno jsme s osmiletým synem oprášili staré Lovce a sběrače a hodně ho to chytlo. A to má za sebou Nemesis, Scythe, Mars apod. Tak jsem si řekl, že půjdu do velkého Carcassonne, protože pro Lovce moc rozšíření není. Ale pokud tedy Big box 2022 od Mindoku má hranaté kartičky, tak je to mrzuté. Kulaté se mi líbí víc. Ale kdyby pak všechna další rozšíření byla taky hranatá, tak to zkousnu. Ale pokud další rozšíření budou kulatá, tak to nepůjde hrát, protože poznám dopředu, která kartička je z rozšíření a která ne. Ví se o tomto problému něco více? Jak to budou vydávat? Díky za radu.