CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

KALENDÁŘ AKCÍ 10. Jubilejní (týdenní) Carcassonne sraz

téma založeno uživatelem šmoula - 12.4.2022, 21:43 |

Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Anilvap 1 Bumsakalaka 9 Chmura 6 danka 6 DMU 1 Eldenroot 1 Fanny 5 Kamzik 6 Mati 5 Petr Chytka 1 radohu_ 1 Ronnie 1 Skubin 4 šmoula 7 Žabža 1
Tak nám skončil 9. sraz, tak hurá na další Usměvavý
Napadlo nás a už jsme se o tom zmínili na sraze, že by jsme mohli udělat něco jako týdenní Carcassonne tábor/soustředění Usměvavý a to z těchto důvodů:
- Řada lidí to má na sraz třeba 5 a více hodin cesty.
- Víkend je krátký (pátek se rozkoukáváme, sobota se hraje turnaj a neděle už se pomalu balí).
- Cenově to nevychází dráž, než když si účastníci platí noclehy v hotelech/penzionech.
- Do programu by se mohly zařadit workshopy (savování oblečení, 3D tisk, a další co nás napadne).

Místo: Penzion Lisovna Žerotice ( 

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

) - Jižní Morava
Kdy: 6.-13.8.2022.
Účast: Doufám, že hojná, ale dle reakcí bych to viděl, že @Petr Chytka , @Kamzik + 1, @Ronnie + 1 + 2, @Chmura dle možností, @Mati .
Pokud by někdo mohl jen na pár dní, tak není problém.
Místo se nachází pár km od @Fannyho bydliště, tak doufám, že by se za námi taky zastavil.

Cena je 30.000,-Kč/týden/celou chatu, takže pokud nás bude 20,tak je to 1.500,-Kč/týden/osobu, což není špatné.
Termín je nutné co nejdříve zarezervovat + složit zálohu 50%, která se bude od zájemců vybírat.

Pozn.: vzhledem k tomu, že nám nikdo nepohlídá naše maly meeply (a vy se na ně pořád ptáte), tak je bereme s sebou, takže můžete taky Mrknutí
Prosím ostatní o vyjádření...Díky Mrknutí

Registrační tabulka: 

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

Přiložené soubory Miniatury

Ahojte. My máme termín voľný. Takže 4ks

Odoslané z SM-A202F pomocou Tapatalku

Tešíme sa. Zraz bol super. A vidím že už máte aj nápady čo robiť okrem Carcassonne s Carcassonne

(haha dobrá veta, asi to najlepšie vystihuje fotka ktoru som smoulovi cmajzol z Discordu :)    

Odoslané z SM-A202F pomocou Tapatalku
[-] 1x   Fanny
Odpovědět
Nooo som mnou môžete..rátať.. Páči sa mi to že sa to stale približuje k Slovenskym hraniciam... a keďže je to najbližšie zatim a este na celý týždeň.. to by bol hriech nevyužiť to.. takže môžeš ma písať a ja si to znacim do kalendara.

A keďže je to jubilejny sraz tak sa môžte tešiť na PARADNU TROFEJ.. mrzi ma že na poslednom srazu sa mi ju nepodarilo spraviť včas (vykašlali sa na mna v robote).. ale trofej z 9 srazu urcite bude a bude dodana vitazovy dodatocne...... jubilejnu budem robiť v dostatočnom predstihu aby bola načas.

Doplním ešte: tiež by som vedel doniesť 3D Mašinu(3D-tlač, lasér, CNC). Plus notebook s návrhom dreveného boxu ve 3D modelu. Bude na to čas tak prečo nie.

EDIT:
pohár z 8 srazu pre vítaza turnaja
pohár pre 9 sraz (bude dodaný vítazovi)
pohar pre 10 sraz = v príprave (jubilejný)

Přiložené soubory Miniatury

Odpovědět
My máme prázdniny rozplánované do mrtě, takže nemůžu. Ale týden od 1. do 6. srpna máme zrovna dovolenou na Jižní Moravě, takže možná v sobotu cestou domů nakouknu na jednu hru  nebo odpoledne :)
[-] 1x   Bumsakalaka
Odpovědět
My v týdnu určitě bohužel nemůžeme. Možná bychom mohli na víkend 6.-7.8, ale asi se budeme rozhodovat na poslední chvíli, takže nás teď neřešte a my si kdyžtak ubytování potom zařídíme nějak sami.
Odpovědět
Tak a je rozhodnuto, "zablokovyných" 14 dovolené jsem se rozhodl rozdělit, mezi rodinu a Carcassonne!

-Takže 8. - 13. srpna přijedeme i s dcerou Verčou na sraz. Mrknutí
 -Záloha je poslána.
Chmura Zelený meeple
Odpovědět
Tož já se hlásím taky + Jana, o volnu si rozhoduju sám, takže není co řešit a už se těšíme.
Odpovědět
(14.4.2022, 21:05)Kamzik Napsal(a): Tož já se hlásím taky + Jana, o volnu si rozhoduju sám, takže není co řešit a už se těšíme.

S dovolením jsem vás bez dovolení dopsala do tabulky, ale dopiš si tam rozšíření atd.a je tam č.účtu kam poslat zálohu.
Odpovědět
(14.4.2022, 21:50)danka Napsal(a):
(14.4.2022, 21:05)Kamzik Napsal(a): Tož já se hlásím taky + Jana, o volnu si rozhoduju sám, takže není co řešit a už se těšíme.

S dovolením jsem vás bez dovolení dopsala do tabulky, ale dopiš si tam rozšíření atd.a je tam č.účtu kam poslat zálohu.

To je v pohodě, záloha zaplacená. Peníze
Odpovědět
Ahoj, tak zo Slovenska sa tiež hlásim, že prídem, Mati ma pozval, tak som si dovolil zapísať sa do tabuľky. Ďakujem.
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
  KALENDÁŘ AKCÍ 13. Carcassonne (týdenní) sraz Děčínský Sněžník Petr Chytka 42 1 789 28.9.2023, 0:51
Poslední příspěvek: Chmura

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)