CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

KALENDÁŘ AKCÍ 10. Jubilejní (týdenní) Carcassonne sraz

téma založeno uživatelem šmoula - 12.4.2022, 21:43 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Anilvap 1 Bumsakalaka 9 Chmura 6 danka 6 DMU 1 Eldenroot 1 Fanny 5 Kamzik 6 Mati 5 Petr Chytka 1 radohu_ 1 Ronnie 1 Skubin 4 šmoula 7 Žabža 1
(14.4.2022, 21:05)Kamzik Napsal(a): Tož já se hlásím taky + Jana, o volnu si rozhoduju sám, takže není co řešit a už se těšíme.

S dovolením jsem vás bez dovolení dopsala do tabulky, ale dopiš si tam rozšíření atd.a je tam č.účtu kam poslat zálohu.
Odpovědět
(7.7.2022, 19:27)Bumsakalaka Napsal(a): Fuha, takze bude sanca ich nejako ziskat? :D

Pravidla jsou tu všechny volně ke stažení- dohledáš třeba přes meetingpedii. Ale počítám s tím, že se jich nesejde tolik, abychom mohli hrát, takže nějaké asi budu dodělávat (protože to byl můj nápad). Nebude to sice kvalitka jako od @Chmura ale dále je už pak nevyužiju, takže se pak můžeme nějak domluvit Usměvavý
Odpovědět
(7.7.2022, 22:48)Chmura Napsal(a): Také lze využít mých "přebytků", protože ne všechna rozšíření byla rozdána. Bude-li zájem mohu o víkendu udělat inventuru! Mrknutí

Inventura bude super, alespoň budu vědět co je potřeba dodělat a v jakém cca počtu. Díky
Odpovědět
Jenom doplním @šmoula  že bereme i nějaké připravené nažehlovačky a barvy na látku, takže si toho textilu na zkrášlení vezměte radši více Usměvavý
[-] 2x   Chmura, Petr Chytka
Odpovědět
Zítra večer uzavřeme možnost objednat si srazové rozšíření, ať máme čas na výrobu, takže kdo by chtěl dojet třeba jen na 1 den a o rozšíření by měl zájem, napište se do spodní kolonky "bez ubytování", i tam si jde rozšíření zamluvit, ale pouze do středečního večera.
[-] 2x   Chmura, Petr Chytka
Odpovědět
Pro všechny kteří ještě s účastí váhají, posíláme pár motivačních fotek. O medaile a trofej se bude hrát v úterý, meeplovské bonbony už rychle mizí Usměvavý

Přiložené soubory Miniatury

Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
  KALENDÁŘ AKCÍ 13. Carcassonne (týdenní) sraz Děčínský Sněžník Petr Chytka 42 1 800 28.9.2023, 0:51
Poslední příspěvek: Chmura

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 3 host(ů)