Nooo som mnou môžete..rátať.. Páči sa mi to že sa to stale približuje k Slovenskym hraniciam... a keďže je to najbližšie zatim a este na celý týždeň.. to by bol hriech nevyužiť to.. takže môžeš ma písať a ja si to znacim do kalendara.
A keďže je to jubilejny sraz tak sa môžte tešiť na PARADNU TROFEJ.. mrzi ma že na poslednom srazu sa mi ju nepodarilo spraviť včas (vykašlali sa na mna v robote).. ale trofej z 9 srazu urcite bude a bude dodana vitazovy dodatocne...... jubilejnu budem robiť v dostatočnom predstihu aby bola načas.
Doplním ešte: tiež by som vedel doniesť 3D Mašinu(3D-tlač, lasér, CNC). Plus notebook s návrhom dreveného boxu ve 3D modelu. Bude na to čas tak prečo nie.
EDIT:
pohár z 8 srazu pre vítaza turnaja
pohár pre 9 sraz (bude dodaný vítazovi)
pohar pre 10 sraz = v príprave (jubilejný)
A keďže je to jubilejny sraz tak sa môžte tešiť na PARADNU TROFEJ.. mrzi ma že na poslednom srazu sa mi ju nepodarilo spraviť včas (vykašlali sa na mna v robote).. ale trofej z 9 srazu urcite bude a bude dodana vitazovy dodatocne...... jubilejnu budem robiť v dostatočnom predstihu aby bola načas.
Doplním ešte: tiež by som vedel doniesť 3D Mašinu(3D-tlač, lasér, CNC). Plus notebook s návrhom dreveného boxu ve 3D modelu. Bude na to čas tak prečo nie.
EDIT:
pohár z 8 srazu pre vítaza turnaja
pohár pre 9 sraz (bude dodaný vítazovi)
pohar pre 10 sraz = v príprave (jubilejný)