CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

KALENDÁŘ AKCÍ 10. Jubilejní (týdenní) Carcassonne sraz

téma založeno uživatelem šmoula - 12.4.2022, 21:43 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Anilvap 1 Bumsakalaka 9 Chmura 6 danka 6 DMU 1 Eldenroot 1 Fanny 5 Kamzik 6 Mati 5 Petr Chytka 1 radohu_ 1 Ronnie 1 Skubin 4 šmoula 7 Žabža 1
Tak a je rozhodnuto, "zablokovyných" 14 dovolené jsem se rozhodl rozdělit, mezi rodinu a Carcassonne!

-Takže 8. - 13. srpna přijedeme i s dcerou Verčou na sraz. Mrknutí
 -Záloha je poslána.
Chmura Zelený meeple
Odpovědět
(22.4.2022, 23:38)Skubin Napsal(a): To je vlastně i můj případ... dovolenou už mám rezervovanou a ta moje o podobném nápadu ani slyšet nechce...  Trápení

No tak to si měl tedy dorazit na předchozí sraz, bylo to jen na víkend! Mrknutí
Chmura Zelený meeple
Odpovědět
Také lze využít mých "přebytků", protože ne všechna rozšíření byla rozdána. Bude-li zájem mohu o víkendu udělat inventuru! Mrknutí
Chmura Zelený meeple
[-] 2x   Petr Chytka, šmoula
Odpovědět
Takže moje inventura dopadla takto:

1. sraz Chrám a věž 10x hotové kartičky

2. sraz Golem 2x hotové kartičky + figurka se samolepkou
    -samolepky na figurky mám také
    -5x pouze karty krajiny (nenalepené)

6. sraz Orloj 3x kartičky + figurky  + kostky
   -1x startovní karta (hotová) je navíc
   -1x kopie celého rozšíření (nenalepeno) + 1x kopie kartiček (nenalepeno)
Chmura Zelený meeple
[-] 2x   danka, Petr Chytka
Odpovědět
Bude-li potřeba také můžu vzít kompletní rozšíření že srazů. Mrknutí
Chmura Zelený meeple
[-] 1x   Petr Chytka
Odpovědět
Já se s obrovským poděkováním také připojuji! Ještě jednou děkuji Dance a šmoulovi za perfektní pořadatelskou práci! A nepřestane mě udivovat šmoulova kreativita ohledně předělávání všemožných her do Carcassonne kabátku. Myslím, že se sraz velice povedl ať herní, nebo výrobní část! Setkání s kamarády a to ještě u oblíbené hry mě velice obohacuje a jsem rád, že jsem na srazu mohl být.

Takže ještě jednou díky všem za perfektní mezinárodní "srazovou" atmosféru! Mrknutí No a těším se už na další sraz!
Chmura Zelený meeple
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
  KALENDÁŘ AKCÍ 13. Carcassonne (týdenní) sraz Děčínský Sněžník Petr Chytka 42 1 800 28.9.2023, 0:51
Poslední příspěvek: Chmura

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 9 host(ů)