CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

DÍLNA Jak máte uložené své CARCASSONNE?

téma založeno uživatelem Chmura - 12.2.2022, 15:19 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
alienated182 1 Bumsakalaka 7 Chmura 8 Den Ozzy 1 Eldenroot 1 Fanny 2 hepyno 3 Kamzik 3 Krispe157 1 Kroli 1 Mati 7 Mrs.nick 7 Sandrus90 6 Scott 1 šmoula 6 tdriling 1 xwinte00 1
(3.6.2024, 11:59)šmoula Napsal(a):
(3.6.2024, 9:11)Sandrus90 Napsal(a):
(30.5.2024, 20:16)šmoula Napsal(a): Tak jsem konečně asi po 2 letech dokončil svůj plastový insert pro Carcassonne 2. Všechno víceméně z 3D tiskárny.
S kartičkama jsem měl jasno, ale co žetony, neutrální figurky, mosty a další "nepravidelný" herní materiál. No nakonec jsem se nechal inspirovat zakrývacím pořadačem co se tiskl minulý rok na sraze, jen teda bez zadělávání, ale zato na 2 patra, která do sebe pěkně zapadnou...
je tam ještě místo na pár kartiček i když už nepředpokládám, že bude něco nového v C2.
Jo a ještě jsem tam přidal nový piktogram Velký úsměv

A máš tam i potom prostor na nové rozšíření? Velký úsměv 
Máš to super.
Klobouk dolů

Když se podíváš na ten první obrázek, tak vpravo dole je jedna "krabička" na fanouškovské rozšíření - jsou tam načerno vytištěné SPIEL kartičky (já vím nejsou fanouškovské, ale jen extra vyrobené), dále malá opatství, tunely a vyhlídky. Ještě by se tam pár kartiček vešlo, ale nemám v plánu už žádné přidávat - rozšíření v C2 už nevychází, tak budu muset být skromný a vystačit si s těmito rozšířeními Mrknutí Už tak je ta krabice celkem těžká Velký úsměv

Kolik to váží?
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
  DÍLNA Divy lidstva - Jak uložit toto rozšíření? Chmura 14 223 21.10.2024, 14:29
Poslední příspěvek: Chmura
  DÍLNA 3D Start a insert-JAK SESTAVIT a VYLEPŠIT Chmura 4 179 2.11.2023, 17:44
  DÍLNA Polep papírových krabiček (jak na to) Chmura 0 64 18.3.2023, 2:59

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 5 host(ů)