23.3.2025, 11:51
Ahoj kamarádi,
už je to nějaký ten pátek kdy jsem začal vymýšlet inserty do deskovek pomocí 3D tisku. Her je doma opravdu hooodně (odhaduju tak 300 + nejrůznější rozšíření) a je potřeba tomu dát nějaký řád
Nicméně jsem založil youtube kanál kde svoje inserty ukazuji a na ZH následně prodávám a asi brzo udělám eshop. Ale teď to hlavní proč Vám to tady píšu - došlo totiž konečně i na Carcassonne!!! Narval jsem základ a všech 10 rozšíření do jedné krabice. Pokud budete mít k insertu připomínky, tak klidně napište
Zároveň hned napíšu že vzhledem k mému budoucímu podnikatelskému záměru nezveřejním data k tisku (snad pochopíte), ale pokud by měl někdo z našeho fóra zájem, určitě jsem ochotný udělat zajímavou cenu - v podstatě za náklady.
Video ZDE:
Mějte se fajn
Fanny
už je to nějaký ten pátek kdy jsem začal vymýšlet inserty do deskovek pomocí 3D tisku. Her je doma opravdu hooodně (odhaduju tak 300 + nejrůznější rozšíření) a je potřeba tomu dát nějaký řád

Video ZDE:
[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]
Mějte se fajn
Fanny