CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

DÍLNA Jak máte uložené své CARCASSONNE?

téma založeno uživatelem Chmura - 12.2.2022, 15:19 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
alienated182 1 Bumsakalaka 7 Chmura 8 Den Ozzy 1 Eldenroot 1 Fanny 2 hepyno 3 Kamzik 3 Krispe157 1 Kroli 1 Mati 7 Mrs.nick 7 Sandrus90 6 Scott 1 šmoula 6 tdriling 1 xwinte00 1
To je prostě paráda - tomu se nedá nic vytknout Usměvavý
[-] 1x   Mati
Odpovědět
Tak jsem konečně asi po 2 letech dokončil svůj plastový insert pro Carcassonne 2. Všechno víceméně z 3D tiskárny.
S kartičkama jsem měl jasno, ale co žetony, neutrální figurky, mosty a další "nepravidelný" herní materiál. No nakonec jsem se nechal inspirovat zakrývacím pořadačem co se tiskl minulý rok na sraze, jen teda bez zadělávání, ale zato na 2 patra, která do sebe pěkně zapadnou...
je tam ještě místo na pár kartiček i když už nepředpokládám, že bude něco nového v C2.
Jo a ještě jsem tam přidal nový piktogram Velký úsměv

Přiložené soubory Miniatury

Odpovědět
(30.5.2024, 20:29)Mati Napsal(a): Hezky to vyzerá.. Palec nahoru tá modrá vyzera tak dobre a hodí sa k tomu...už to.len zabaliť a vystaviť to ako zberatelsky kus. Či?

Dík. Jsem rád, že to je všechno v jedné BigBox krabici.
Jinak bystré oko si povšimne více odstínů modrých barev. Hold než jsem to všechno výtisk, tak prošlo tiskárnou více "světle modrých" barev (více výrobců).
Odpovědět
(3.6.2024, 9:11)Sandrus90 Napsal(a):
(30.5.2024, 20:16)šmoula Napsal(a): Tak jsem konečně asi po 2 letech dokončil svůj plastový insert pro Carcassonne 2. Všechno víceméně z 3D tiskárny.
S kartičkama jsem měl jasno, ale co žetony, neutrální figurky, mosty a další "nepravidelný" herní materiál. No nakonec jsem se nechal inspirovat zakrývacím pořadačem co se tiskl minulý rok na sraze, jen teda bez zadělávání, ale zato na 2 patra, která do sebe pěkně zapadnou...
je tam ještě místo na pár kartiček i když už nepředpokládám, že bude něco nového v C2.
Jo a ještě jsem tam přidal nový piktogram Velký úsměv

A máš tam i potom prostor na nové rozšíření? Velký úsměv 
Máš to super.
Klobouk dolů

Když se podíváš na ten první obrázek, tak vpravo dole je jedna "krabička" na fanouškovské rozšíření - jsou tam načerno vytištěné SPIEL kartičky (já vím nejsou fanouškovské, ale jen extra vyrobené), dále malá opatství, tunely a vyhlídky. Ještě by se tam pár kartiček vešlo, ale nemám v plánu už žádné přidávat - rozšíření v C2 už nevychází, tak budu muset být skromný a vystačit si s těmito rozšířeními Mrknutí Už tak je ta krabice celkem těžká Velký úsměv
[-] 1x   Chmura
Odpovědět
(4.6.2024, 8:58)xwinte00 Napsal(a): Kolik to váží?

4.974g Mrknutí
Přiznám se, že jsem myslel, že to bude mít víc. Je pravda, že ještě budu muset dotisknout nějaké pravidla, které mi chybí. Pak to bude skoro přesně 5 kilo  Cool
Když už jsem měl vytáhlou váhu, tak:
BigBox C3 (krabičky z 3D krajin) váží 3.788g (vč. pravidel ve formátu A4).
BigBox Spin-off (krabičky od Chmury) váží 5.324g (bez pravidel).

Co vy ostatní ? Kolik vám váží BigBox ?
[-] 2x   Chmura, Petr Chytka
Odpovědět
Na youtube se objevil pěkný nápad včetně postupu výroby insertu do BigBoxu. Asi nemá cenu všechno popisovat, raději se podívejte, minimálně pro nějakou inspiraci se může hodit Mrknutí

Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
  DÍLNA Divy lidstva - Jak uložit toto rozšíření? Chmura 14 223 21.10.2024, 14:29
Poslední příspěvek: Chmura
  DÍLNA 3D Start a insert-JAK SESTAVIT a VYLEPŠIT Chmura 4 179 2.11.2023, 17:44
  DÍLNA Polep papírových krabiček (jak na to) Chmura 0 64 18.3.2023, 2:59

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)