7.10.2022, 7:37
To je prostě paráda - tomu se nedá nic vytknout
Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x
|
... Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků] |
|
30.5.2024, 20:16
Tak jsem konečně asi po 2 letech dokončil svůj plastový insert pro Carcassonne 2. Všechno víceméně z 3D tiskárny.
S kartičkama jsem měl jasno, ale co žetony, neutrální figurky, mosty a další "nepravidelný" herní materiál. No nakonec jsem se nechal inspirovat zakrývacím pořadačem co se tiskl minulý rok na sraze, jen teda bez zadělávání, ale zato na 2 patra, která do sebe pěkně zapadnou... je tam ještě místo na pár kartiček i když už nepředpokládám, že bude něco nového v C2. Jo a ještě jsem tam přidal nový piktogram
(30.5.2024, 20:29)Mati Napsal(a): Hezky to vyzerá.. Dík. Jsem rád, že to je všechno v jedné BigBox krabici. Jinak bystré oko si povšimne více odstínů modrých barev. Hold než jsem to všechno výtisk, tak prošlo tiskárnou více "světle modrých" barev (více výrobců). (3.6.2024, 9:11)Sandrus90 Napsal(a):(30.5.2024, 20:16)šmoula Napsal(a): Tak jsem konečně asi po 2 letech dokončil svůj plastový insert pro Carcassonne 2. Všechno víceméně z 3D tiskárny. Když se podíváš na ten první obrázek, tak vpravo dole je jedna "krabička" na fanouškovské rozšíření - jsou tam načerno vytištěné SPIEL kartičky (já vím nejsou fanouškovské, ale jen extra vyrobené), dále malá opatství, tunely a vyhlídky. Ještě by se tam pár kartiček vešlo, ale nemám v plánu už žádné přidávat - rozšíření v C2 už nevychází, tak budu muset být skromný a vystačit si s těmito rozšířeními Už tak je ta krabice celkem těžká
4.6.2024, 19:02
(4.6.2024, 8:58)xwinte00 Napsal(a): Kolik to váží? 4.974g ![]() Přiznám se, že jsem myslel, že to bude mít víc. Je pravda, že ještě budu muset dotisknout nějaké pravidla, které mi chybí. Pak to bude skoro přesně 5 kilo ![]() Když už jsem měl vytáhlou váhu, tak: BigBox C3 (krabičky z 3D krajin) váží 3.788g (vč. pravidel ve formátu A4). BigBox Spin-off (krabičky od Chmury) váží 5.324g (bez pravidel). Co vy ostatní ? Kolik vám váží BigBox ?
Na youtube se objevil pěkný nápad včetně postupu výroby insertu do BigBoxu. Asi nemá cenu všechno popisovat, raději se podívejte, minimálně pro nějakou inspiraci se může hodit
![]() |
|
|
| Pravděpodobně související témata… | |||||
| Téma | Autor | Odpovědi | Shlédnuto | Poslední příspěvek | |
| DÍLNA Divy lidstva - Jak uložit toto rozšíření? | Chmura | 14 | 223 |
21.10.2024, 14:29 Poslední příspěvek: Chmura |
|
| DÍLNA 3D Start a insert-JAK SESTAVIT a VYLEPŠIT | Chmura | 4 | 179 |
2.11.2023, 17:44 Poslední příspěvek: Chmura |
|
| DÍLNA Polep papírových krabiček (jak na to) | Chmura | 0 | 64 |