CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

DÍLNA Jak máte uložené své CARCASSONNE?

téma založeno uživatelem Chmura - 12.2.2022, 15:19 |

Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Bumsakalaka 5 Chmura 8 Den Ozzy 1 Eldenroot 1 Fanny 2 hepyno 3 Kamzik 2 Kroli 1 Mati 5 Mrs.nick 4 Sandrus90 6 Scott 1 šmoula 6 tdriling 1 xwinte00 1
(6.10.2022, 22:15)Mati Napsal(a): ...už sa pracuje na boxi 3.0 v spolupraci pre @Bumsakalaka ktorý to už naozaj potrebuje Mrknutí

To poviem! Hrali sme cez víkend a takmer 1/4 celkového času hrania bolo nastavenie a potom poskladané hry.

Odoslané z SM-A202F pomocou Tapatalku
[-] 1x   Mati
Odpovědět
(7.10.2022, 10:59)hepyno Napsal(a): Krásne, ticho závidím.
No to je tá hra cca 1750:1650 bodov :)

Odpovědět
(7.10.2022, 11:43)hepyno Napsal(a): Ja závidím tú krabičku Velký úsměv
Časom však také hry čakajú aj nás.
Jaj :) no ja ju závidím tiez. Len som zistil že pre mňa už je malá. Takze verzia 3.0 bude väčšia aby sa tam vošlo viac karticiek a iného bordelu ako zetony,drevené časti,plastové časti a pod.
Samozrejme otázka znie veď oficiálnych rozšírení jedno bludu. Načo si robot fan rozšírenia?
Odpoveď je práve preto, lebo častokrát daň rozšírenia sú zaujímavejšie ako oficiálne. Aleš ichje toľko...
Pohravam sa ešte s ideou troch poschodí ale to by už krabica mala niečo málo pod 20 cm na výšku a to už je asi veľa.

Odpovědět
(7.10.2022, 12:49)Mati Napsal(a): A pri veľkom množstve rozšírení vzniká to isté ako ked si v reštaurácii kde máš v menu 150 druhov jedál oproti menu ktoré má len cca 20 druhov jedal tak sa lachšie vyberá čo si dáš... je to dokonca aj podložené výskumom.

O tom sa myslim, vobec netreba priet, pozname to z vlastnej skusenosti.
Odpovědět
(3.6.2024, 11:59)šmoula Napsal(a):
(3.6.2024, 9:11)Sandrus90 Napsal(a):
(30.5.2024, 20:16)šmoula Napsal(a): Tak jsem konečně asi po 2 letech dokončil svůj plastový insert pro Carcassonne 2. Všechno víceméně z 3D tiskárny.
S kartičkama jsem měl jasno, ale co žetony, neutrální figurky, mosty a další "nepravidelný" herní materiál. No nakonec jsem se nechal inspirovat zakrývacím pořadačem co se tiskl minulý rok na sraze, jen teda bez zadělávání, ale zato na 2 patra, která do sebe pěkně zapadnou...
je tam ještě místo na pár kartiček i když už nepředpokládám, že bude něco nového v C2.
Jo a ještě jsem tam přidal nový piktogram Velký úsměv

A máš tam i potom prostor na nové rozšíření? Velký úsměv 
Máš to super.
Klobouk dolů

Když se podíváš na ten první obrázek, tak vpravo dole je jedna "krabička" na fanouškovské rozšíření - jsou tam načerno vytištěné SPIEL kartičky (já vím nejsou fanouškovské, ale jen extra vyrobené), dále malá opatství, tunely a vyhlídky. Ještě by se tam pár kartiček vešlo, ale nemám v plánu už žádné přidávat - rozšíření v C2 už nevychází, tak budu muset být skromný a vystačit si s těmito rozšířeními Mrknutí Už tak je ta krabice celkem těžká Velký úsměv
No, viem hned o jednom ktore prave vyslo a to Meteority. Myslim ze budu vychadzat este dlho.

Odoslané z SM-A346B pomocou Tapatalku
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
  DÍLNA Divy lidstva - Jak uložit toto rozšíření? Chmura 14 196 21.10.2024, 14:29
Poslední příspěvek: Chmura
  DÍLNA 3D Start a insert-JAK SESTAVIT a VYLEPŠIT Chmura 4 164 2.11.2023, 17:44
  DÍLNA Polep papírových krabiček (jak na to) Chmura 0 58 18.3.2023, 2:59

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)