26.3.2017, 16:42
Tak jsem dnes jen tak tak porazil drahou polovicku , super hra
Ze zacatku jsem se bal ze 4 panacci budou malo , bohate to stacilo
Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x
|
Pochlubte se - Odehrané hry (kombinace rozšíření) téma založeno uživatelem Chmura - 14.2.2016, 23:04 | | Odebírat téma | Přejít na váš poslední příspěvek | Přejít na první nepřečtený příspěvek
36946× 174 ... Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků] |
|
26.3.2017, 16:42
Tak jsem dnes jen tak tak porazil drahou polovicku , super hra
26.3.2017, 19:21
(26.3.2017, 17:05)Chmura Napsal(a):(26.3.2017, 16:42)Petr Hájek Napsal(a): Tak jsem dnes jen tak tak porazil drahou polovicku , super hra hráli jsem cca 30 minut hra je velmi jednoduchá nedochází k žádným nedorozuměním grafika je horší po přečtení pravidel jsem si myslel že hra bude zajímavější , byl jsem lehce zklamaný když to celkově shrnu , je to oddechovka u které nemusíte moc přemýšlet a taktizovat (ani to moc nejde) rád si zahraji znovu
9.4.2017, 15:35
Sobota byla velice vydařená , dám vám sem srovnání 4 her z mého pohledu a mé polovičky
![]() Jako první jsme si zahráli amazonku : Z mého pohledu je graficky nejkrásnější , na všech kartách je spousty bonusů (zvířat) hra je přehledná , dobře se hraje a líbí se mi že je změna když se hraje 2-3 hráči a 4-5 hráčů + to co se odehrává na samotné amazonce , je to úplně něco jiného jelikož se lodičky posouvají po mapě hra by byla zajímavější ve větším počtu hráčů , osobně jsem byl ze hry nadšený a dávám hře první místo Z pohledu polovičky , byla velice naštvaná , jelikož byla ve vedení s lodičkou a i já jsem dostával body (jelikož jsme byli jen dva) , zařadila hru na 3 místo (prohrála )Jako druhé jsme hráli lovce a sběrače + rozšíření z carcassonne hrad Provedení hry není špatné , dobře se hraje ale určité louky byli nepřehledné + říční systémy taky nejsou dvakrát přehledné, rozšíření z hradu hodně ovlivňovalo celkovou hru (doporučuji ho zapojit) , hru dávám na druhé místo Drahá polovička hru dala taky na druhé místo , moc se ke hře nevyjádřila , snad jen že byla lehce nepřehledná (prohrála )Jako třetí jsem hráli Hrad Provedení hry je nezajímavé , samostatná hra je taktéž nezáživná , bonusové karty jsou minimálně bonusové , snad jediná výhoda hry je že se vejde i na menší stůl dávám hru na 4 místo Tady byla drahá polovička úplně v háji , měla problém pokládat karty protože hra je velice chaotická a nepřehledná , často jsem jí radil hru dala taktéž na 4 místo ( vyhrála )Jako 4 hru jsme si zahráli objevitelé Hru jsem už hodnotil před 14 dny zde jí dávám 3 místo a žena 1 (vyhrál jsem )
9.4.2017, 15:55
(9.4.2017, 15:47)Chmura Napsal(a): Děkujeme za pěkné hodnocení výše uvedených her! jasný , ohodnotím to i tam , nad tím sokolem stále uvažuji |
|
|
| Pravděpodobně související témata… | |||||
| Téma | Autor | Odpovědi | Shlédnuto | Poslední příspěvek | |
| Pochlubte se - pošta | Eldenroot | 1 461 | 232 656 |
8.5.2026, 10:08 Poslední příspěvek: Bumsakalaka |
|
| Pochlubte se - Carcassonne Booster Pack | Weetek23 | 4 | 47 |
4.12.2025, 22:24 Poslední příspěvek: šmoula |
|
| Pochlubte se - S kým hrajete? | Chmura | 58 | 15 369 |
16.7.2024, 6:11 Poslední příspěvek: Bumsakalaka |