CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

Pochlubte se - pošta
téma založeno uživatelem Eldenroot - 10.4.2015, 19:57

Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
0Marty0 4 adahy 41 Amantius 1 Anilvap 2 Asusik 10 BigBoss 1 BlendeG 1 Bombe 2 Budulman 1 Bumsakalaka 108 Chmura 472 CryingOnion 3 Curuj 16 danka 3 Drewie 13 dwarfik1 1 Eldenroot 148 endomame 12 Fanny 34 faustyn 2 GinBook 2 hanus1992 1 hepyno 12 Ivča 6 Jan Groot 2 Jana.Zat 2 jk8 2 Kamzik 45 Karel 8 Knorovi 6 Losos 3 lucy 1 lukas123 1 LukasK 1 LukyBil 2 LunarHexagon 4 Mati 17 Mato 3 maxpax318 1 Miroslav Váša 8 Mroj 9 Mrs.nick 8 oludek2 7 Patricus 2 PepaN6680 3 PesBobes 29 Petr Blanc 5 Petr Chytka 40 Petr Hájek 27 PetrM 60 peťul 20 PHeY 8 pripluv 4 Sandrus90 22 SantiCM_90 1 Scott 1 senatko 2 Silveralius 25 skautik 2 Skubin 37 šmoula 70 TGD 9 Tomáš 6 TomasZez 13 vasek2 1 Weetek23 9 xwinte00 12
Já se snažím sehnat Big Box 5 (2014 s kolem štěstí) pod 2500. Zatím je to skoro nemožný úkol :D Ale vytrvám a přinejhorším budu mít dražší dárek k Vánocům :D
[-] 1x   Bumsakalaka
Odpovědět
Tak dneska dorazil menší balíček s dalšími mini rozšířeními k nové verzi :)
Budu si muset udělat seznam, ale mimo spiel dílků mám asi už všechno k nové edici. Ale třeba ještě najdu něco co nemám :)
Je zajímavé, že některá rozšíření přišla "podepřená" další deskou. Asi pro pevnost při převozu. Desky jsou buď základní tlustej karton nabo mají na sobě čistě bílý polep.
Seznamově dorazily:
Carcassonne: Die Märkte zu Leipzig + Mini-Erw. Carc.Amazonas
Carcassonne: Halb so Wild
Carcassonne: Die Wachtürme
Carcassonne: Die Zöllner

Přiložené soubory Miniatury

[-] 2x   Chmura, Eldenroot
Odpovědět
Tímto bych chtěl poděkovat @Drewie, že jsem se mohl přidat k jeho dvoum obějednávkám :)
Jinak frozen meeplové vypadají jak když na průhledné z fantoma vezmeš jemej šmirgl papír :)

A pak kdyby někdo měl nějaký pytlík s obrázekm meepla navíc nebo dvakrát a chtěl by vyměnit tak mám žlutý dvakrát a jsem otevřen výměně :)

[-] 2x   Chmura, Drewie
Odpovědět
Pokud ho rovnou neposkytnou v různých barvách jednotlivě na prodej tka bude hodně lidí naštvaných :D I já :D
[-] 1x   Chmura
Odpovědět
Tak dnes dorazil první ze tří balíčů z Německa :)
A tímto se stávám hrdým vlastníkem obou verzí Carcassonne :)
A speciální díky patří @Drewie jenž mi dal o inzerátu na bgg vědět.

Jinak krabice je skoro stejná jako nejnovější verze. Jen je o trošku širší. Viz fotky :)

Odpovědět
No tak dnes dorazil balíček z Německa číslo dva.

Musím říct, že jem zvědavý jestli ještě budou lepit :D

A můj balíček z cundco.de má PPL stále na vstupním depu v ČR. Ho tam asi nechávají uležet nebo nevím :D Myslel jsem, že tenhle balíček bude jako poslední. Jelikož ho posílali dva dny po tom z cundco.

PS: Omlouvám se za obrázek vzhůru nohama a případnou bolest v krku. Za materiální škody a újmy na zdraví při snaze o obrácení neručím :)

Odpovědět
Tak mi dneska konečně přišel i třetí balíček z Německa :)
Z cundco.
Ale moc mne nepotěšily. Jelikož neposlali všechno a ani se neobtěžovali mne o tom informovat.
Napsal jsme jim email tak uvidíme co odepíšou.
Ale spiel kartička a katedrály jsou pěkné :) Aspoň něco pozitivního na tom musím vidět :)

Odpovědět
(2.11.2020, 21:22)Eldenroot Napsal(a): Pokud placeno pres PayPal, tak otevri spor... oni pak odpovi do 24 hodin :)

No platil jsme to kartou pžes paypay formulář. Takže přes paypal to šlo, ale ne přes můj paypal účet. Příště to asi vezmu komplet přes paypal.
Ještě se můžu kouknout jestli to nejde nějak přes mojí banku :) Nebo něco :)
Ale každopádnně díky za radu a je to ponaučení pro příště :)
Odpovědět
Tak nakonec jsem udělal souhrnný obrázek skoro všech co jsem získal za posledních pár měsíců :)
Tedy toho co se týká Carcassonne :)

Odpovědět
Díky :) Už mi z velkých rozšíření zbývá sehnat pouze Katapult. A u něj si stále nejsem jist kolik jsem za něj ochotnej dát :) Vím, že ho nikdy nebudu hrát podle pravidel. Nemám to rozšíření rád.
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
Pochlubte se - Odehrané hry (kombinace rozšíření) Chmura 163 36 491 4.11.2024, 21:47
Poslední příspěvek: Bumsakalaka
Pochlubte se - S kým hrajete? Chmura 58 15 348 16.7.2024, 6:11
Poslední příspěvek: Bumsakalaka
  Pochlubte se - pošta NEJDE! Chmura 29 8 984 27.3.2021, 22:43
Poslední příspěvek: Silveralius
Pochlubte se - Co největší hrou Petr Blanc 16 10 209 28.8.2018, 10:47
Poslední příspěvek: Karmyn

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)

This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.