Nepřihlášený uživateli, vítej na našem fóru! Pro zpřístupnění všech funkcí, stahování obsahu a přístupu do sekce "Ke stažení" se prosím PŘIHLAŠ nebo ZAREGISTRUJ.
Vítejte návštevníku! Registrovat se
Přihlásit/registrovat se přes:
Keď sme sa včera vrátili z dovolenky, u susedy nás čakala zásielka z cundco-a :) Tentokrát najmä figúrky, ale i čisté kartičky, na ktoré by som chcel dostať Vešticu.
To tak bolo už keď som si objednával cca. pred dvoma mesiacmi. Podľa toho som si naplánoval objednávku a na just to poslali po dvoch dňoch a prišlo to keď sme boli odcestovaní. Objednávku z minulého týždňa vybavili za pár dní, som zvedavý ako dlho bude putovať, lebo som dal to lacnejšie poštovné.
(23.10.2022, 22:12)Bumsakalaka Napsal(a): No skoda, ze si nepovedal, ze opat objednavas :D
Bolo narýchlo, kým som mal pocit, že som pri peniazoch
Na moje prekvapenie namiesto 15,95€ poštovného pýtali len 5,95€, čo však mohlo byť tým, že som objednal len stávky a Ukrajinu. A aj preto som už nechcel nič pridávať, ak by som mal platiť 16 eurové poštovné, určite by som sa ozval ;)
Kruhy sa aj u mňa zdajú v poriadku, mal som však problém s "vylamovaním" dvoch divov -spodná časť nebola dostatočne prerezaná a začala mi "párať" spodnú srtranu hracej kartičky...
Ja zatiaľ sledujem svoju objednávku na cestách. Odosielali ju z Germering-u, čo je od Trnavy vzdialené 565 km autom. Namiesto toho však išla 418 km na západ, na letisko vo Frankfurte, kde čaká na naloženie do transportného kontajnera.
A ja sa môžem diviť, prečo poštovné tvorí štvrtinu objednávky...