Nepřihlášený uživateli, vítej na našem fóru! Pro zpřístupnění všech funkcí, stahování obsahu a přístupu do sekce "Ke stažení" se prosím PŘIHLAŠ nebo ZAREGISTRUJ.
Vítejte návštevníku! Registrovat se
Přihlásit/registrovat se přes:
Tak i já se už můžu pochlubit- od Ježíška čekáme 6., 9., 10. A máme si myslím vše dostupné, kromě sazek, který mě zatím nelákají X) základ je vyměněny za jubilejní verzi a reka taky. Během následujících dní snad dam foto hotového insertu
Já sem na tohle šílený magor, dechni musí mít svůj cm
(30.10.2024, 15:15)Bumsakalaka Napsal(a): Moc moc pěkný. Až sa hambím ako mám uloženú tú svoju zbierku ja. A to mám 920 (stvorcovych) karticiek + vsetok bordel dookola (divy, polky, mesto carcassonne, dvojite atd), vsetko 1x (oki mam 2 zakladne hry jedna C2 a jedna 20 rocna edicia).
(22.11.2024, 23:03)Weetek23 Napsal(a): Jsem mile překvapen, že objednávku z Adventního výprodeje, co jsem trochu hekticky, ale úspěšně udělal v úterý po poledni, jsem dnes ráno našel v práci na stole doručenou. I s bonusovou rouškou a dvěma oranžovými žetonky, co se asi do obálky zatoulaly omylem. Z kterépak hry jsou, víte někdo?
Ahoj, prosím chystám se objednat a nikde mi to neukazuje jak se dostat ke spielkarte, mužů radu X)
(22.11.2024, 23:03)Weetek23 Napsal(a): Jsem mile překvapen, že objednávku z Adventního výprodeje, co jsem trochu hekticky, ale úspěšně udělal v úterý po poledni, jsem dnes ráno našel v práci na stole doručenou. I s bonusovou rouškou a dvěma oranžovými žetonky, co se asi do obálky zatoulaly omylem. Z kterépak hry jsou, víte někdo?
Ahoj, prosím chystám se objednat a nikde mi to neukazuje jak se dostat ke spielkarte, mužů radu X)
asi poznáš.
V kosiku musis mat minimalnu hodnotu 20 eur ( ja radsej davam 21-22 pre istotu)
Potom v suhrne napises SPIEL24 a musíš potvrdit > zaplatis a budes dufat ze este bude
Dekuju, nakonec se mi to povedlo, kéž by to bylo jen za 21 xD nechala sem tam s poštovným 76 xD
(24.11.2024, 21:33)Bumsakalaka Napsal(a): No myslim, ze @Mrs.nick vyzera, ze tych prazdnych plat bude brat niekolko buduci tok, takze sa nebojim, ze nebude mat co zobrat.
Kazdopadne buduci rok, vyjdu minimalne tri rozsirenia, okolo aprila, septembra a novembra. A uz to mas kolko 15-18 eur :)
To sem rychle profláknuta xD
asi před měsícemsem objednávala, říkala sem si, ze to vezmu v ČR, ze kartičku vem čert, jenže neměli už druhý díl divu,se objevil podzim, tak sem dohodila i to co měl vzít Ježíšek v ČR, když už sem platila to nekřesťansky poštovny xD
Ahoj, došel mi velký vánoční balíček- dostala sem i super tašku na nákup ale proč píšu, nabízím za (nejlíp kód na balikovnu, pac poštu nesnáším) poštovné 2 žluté dílky viz foto
(29.11.2024, 14:00)Mrs.nick Napsal(a): Ahoj, došel mi velký vánoční balíček- dostala sem i super tašku na nákup ale proč píšu, nabízím za (nejlíp kód na balikovnu, pac poštu nesnáším) poštovné 2 žluté dílky viz foto
Ja by sim si to nechal, ja som takto rozdal uz dve, az som to nakoniec extra objednaval, lebo ved aj Safari je Carcassonne :)