184 Příspěvky: Poděkování obdrženo:304 2/2016 Registrace:
Praha (Česko)
(24.3.2016, 18:15)Chmura Napsal(a): Tak se mě povedl perfekní KUP!
-Dnes mě přišel poštou balíček a v něm hra Carcassonne HRAD, ale pozor ještě zabalená od výrobce! Takže za 280,- Kč i s poštovným nová hra + dva bonusy rozšíření Řeka a rozšíření král a zvěd (nekupte to za ty prachy!). Blahopřeji ke skvělému objevu a nákupu.
Jistě tě lákala rozšíření k modrému ale i vlastní HRAD je skvělý ( bohužel jen pro dva). Líbí se mi ta myšlenka počítadla - hradeb.
Někdy bych se měl více seznámit s rozšířením Falcon.
Ach ta lenost
Praha (Česko)
(26.3.2016, 10:44)Eldenroot Napsal(a): Problém je jen s tím, že se hůře rozšíření Falcon vyrábí... je sice pěkné, že ho vydali oficiálně ke stažení, ale je škda že nikdy nešlo do tisku
Problém vidím jen ve čtyřech kartách hradeb.
Ale zase ta radost, kdyby se to povedlo....
Nejprve se po Velikonocích vrhnu na pravidla, zda by to naše úsilí mělo vůbec nějaký smysl
Praha (Česko)
13.4.2016, 7:25
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 13.4.2016, 7:26 uživatelem Asusik.)
(29.3.2016, 21:25)Tomáš Napsal(a): (29.3.2016, 21:24)Eldenroot Napsal(a): Dneska mi to taky mělo dorazit... dorazilo, ale ne kompletní objednávka :( naštěstí se v Cundco pochlapili a ihned mi na můj email odepsani, že pošlou obratem balíček nový i s překvapením jako omluvu
Zavidim ti to prekvapeni, i kdyz nevis, co to bude
Už se těšíme, až se nám pochlubíš
Mně jako překvapení při zakoupení Big Boxu poslali plátěnou tašku (kam se vejde i ten Big Box ) i když to zas úplné překvapení nebylo, protože se o ní zmiňovali na faktuře (překvapením bylo jak vypadala). Posledně mi zase místo plata prázdných kartiček na Zlatou horečku poslali plato prázdných kartiček k základnímu Carcassonne (vybral jsem to správně). Když tak o tom uvažuju, chlapi, vždyť pokaždé to bylo překvapení, co jsem vlastně v balíčku objevil.
Včera mi psali, že už expedovali, tak jsem opět napnutý
(12.4.2016, 19:07)Chmura Napsal(a): Dnes jsem dokončil výrobu dalšího amatérského rozšíření tentokrát to je ČERNÁ VĚŽ!
Obrázek v příloze!
Jsi šikulka, hned se musím podívat o co jde
Praha (Česko)
15.4.2016, 9:12
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 15.4.2016, 12:04 uživatelem Asusik.)
(13.4.2016, 21:15)peťul Napsal(a): V náhradních dílech jsem nacvakal 6 kartiček do každé jsem napsal že chci jednu z tohoto rozšíření, objednal a čakal co bude. Vzhledem k tomu že jsem to objednával pře náhradní díly, nečekal jsem že mi opravdu dovolí získat takto celé rozšíření. Určitě to zkusím příště udělat ve větším obnose.
Blahopřeji k pohotovosti.
Jen mne tak napadá, že dosud nejsou vykřížkována minirozšíření 1-6.
Myslím, že ještě nedávno po nich byla scháňka.
Praha (Česko)
15.4.2016, 12:02
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 15.4.2016, 12:04 uživatelem Asusik.)
(15.4.2016, 11:50)Chmura Napsal(a): Včera mě dorazil balíček, jsem se celý den přehraboval v kartičkách figurkách a samolepkách.
Jedním slovem Krása! Ať žije LORD DISTRIBUTOR sláva!
Krásná nová rozšíření: - Německé katedrály
- Labirint
a krásné starší rozšíření: - Tunel (a to jsem už nedoufal, že ho kdy seženu)
+ Tři kompletní sady dřevěných figurek a sada samolepek na meply
- omlovám se za sníenou kvalitu snímku (mobil fotí na prd!)
Musím opravdu ocenit skvělá rozčíření Německé hrady a katedrály. Jsou bezvadně hratelná a navíc krásně provedená.
Navíc po desetiletém vylepšování Carcassonne.
Doufám, že to zaregistroval i MindOK a obohatí jimi i běžné české uživatele Carcassonne.
Carcassonne věkem vůbec nestárne.... ale zraje jako víno
Praha (Česko)
(15.4.2016, 17:43)Eldenroot Napsal(a): (15.4.2016, 12:02)Asusik Napsal(a): Doufám, že to zaregistroval i MindOK a obohatí jimi i běžné české uživatele Carcassonne.
Toho bych se neobával... toto v ČR nevyjde. Ale to nevadí, jelikož se to dá sehnat za hranicema za normální ceny.
Jen se obávám, že k běžnému občanovi se to nedonese.
Praha (Česko)
27.4.2016, 18:57
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 27.4.2016, 18:58 uživatelem Asusik.)
Praha (Česko)
(28.4.2016, 18:19)peťul Napsal(a): Pořídil jsem nám do rodiny nový Carcassonne Lovci a sběrači. U mé sestřenice je tento Carcassonne velmi oblíbený a po 10 letech a zhruba dvou hrách každý týden už to má opravdu za sebou.
Českou verzi této hry už jsem nesehnal, takže máme německou.
V příloze se můžete podívat, jak vypadají už řádně ohrané kartičky oproti novým.
Myslím, že nebudeš litovat .
Skvělá varianta Carcassonne škoda, že má jen (mně 3 známá) rozšíření.
I tak skvěle hratelná, což jistě sestřenice potvrdí .
Praha (Česko)
(12.2.2017, 0:45)Chmura Napsal(a): Rozšíření Jeskynní medvěd
Tak jsem dnes dokončil výrobu rozšíření Jeskynní medvěd pro hru Carcassonne Lovci a sběrači. Toto rozšíření je amatérské a nejde nikde koupit. stejně tak je to i s figurkami Jeskynního medvěda a lovce medvědů. (obrázky v příloze)
Ale jdi ty šikulo. Zveřejníš podrobnosti?
Praha (Česko)
(22.3.2017, 9:58)Petr Hájek Napsal(a): (22.3.2017, 9:47)Eldenroot Napsal(a): Víceméně většina spin-off vydání má jednodušší mechaniky hry. Jsou samozřejmě i výjimky. U modrého Carcassonne je složitost pravidel zvyšována s každým přídavkem rozšíření do hry, což u většiny spin-off není - zkrátka chybí oficiální rozšíření.
to ano , ale když porovnám to co mám doma , tak modré carcassonne , zelené , hrad je stále vše na jedno brdo , u světlemodrého musím říct že je to jiné a zároveň jednoduší , grafika karet je sice horší ale u mě palec nahoru , už se těším až si to zahraju
No jasně, proto se to všechno jmenuje Carcassonne .
|