Nepřihlášený uživateli, vítej na našem fóru! Pro zpřístupnění všech funkcí, stahování obsahu a přístupu do sekce "Ke stažení" se prosím PŘIHLAŠ nebo ZAREGISTRUJ.
Vítejte návštevníku! Registrovat se
Přihlásit/registrovat se přes:
Dneska mi přišel balíček - beru to jako bolestné za dnešní utrpení ve FNO se zánětem ledvin
Ovšem po rozbalení mé srdce jásalo.
Objednáno v pondělí večer
Ač jsem měla těžký víkend i dnešní trávení ve FNO... na poště na mě čekal perfektní balíček. I když sil bylo málo neodolala jsem a prostě jsem musela tam jet co nejdříve
Mám takovou radost, že ani nevíte jakou
tady jsem to viděla... ale tím, že dárky vlastním jsem neřešila a našla jsem si jinou stránku na objednání. Kdybych to věděla, že máš zájem mohla jsem to vzít a poslat ti je.
Jinak já jsem si je koupila tady -
Carcassonnoví fanoušci, tak protože jsem byla od 11.11. bez dvou dnů propuštění z jednoho oddělení, hned přijata na další oddělení se dostavám až nyní k nahraní novinek...
Velmi bych chtěla poděkovat Mattimu @Mati za vlajky pro mě, a potom na Vánoce pro sourozence... Za tunely... a taky jsem jsem dostala překvapení vánoční stromeček s mini carcassonne figurkami - srdce mi to zahřálo a slza ukápla - velmi ti děkuji vážím si toho... A taky dodávka z DE
ještě mi přišla konečně zlatá horečka, ale tu už jsem nefotila