Nepřihlášený uživateli, vítej na našem fóru! Pro zpřístupnění všech funkcí, stahování obsahu a přístupu do sekce "Ke stažení" se prosím PŘIHLAŠ nebo ZAREGISTRUJ.
Vítejte návštevníku! Registrovat se
Přihlásit/registrovat se přes:
Rozšíření není koupené, ale vyrobené (to proto, že nejde koupit) a já mám z něho velkou radost! Prostě se mi povedlo!
-Jedná se sice o amatérské rozšíření, ale karty jsou použité z originální hry (jsou jen přelepeny obrázky). Povedlo se, a dovoluju si poznamenat, že je skoro nerozeznáte od originálních.
-Chtěl bych poděkovat Šmoulovi za figurky opatů. NENÍ to bohužel jeho výroba a tak nejsou úplně dokonalí (menší nesouměrnost "čepice" opata). Figurky jsou barveny lesklými modelářskými barvami MODELCOLOR.
-Dál bych chtěl poděkovat za pomoc z návodem Peťulovi.
To jak se mi rozšíření povedlo můžete posoudit podle přiložených obrázků.
Sešly se mě nějaké penízky navíc a tak jsem si udělal radost! :P
-Koupil jsem si nejdříve Carcassonne Big box 2014 (základní hra a rošíření Hostince a katerály, Kupci a stavitelé, Kolo Osudu, Řeka III) a z druhé ruky Jubilejní edici(rozšíření Oslava)
-Další měsíc 3. a 4. rozšíření(Princezna a drak, Věž)
-A za měsíc Carcassonne Mini 1.-7. a bazarová základní hra (jako materiál na neoficiální rozšíření-za 400,-Kč nekupte to!)
(10.5.2015, 10:39)Eldenroot Napsal(a): Vidím, že si dopřáváte Carcassonne plnými doušky :) hold člověk si musí udělat jednou za čas pořádnou radost :)
- Jo to máš pravdu! Člověk si to užívá několikrát. Nejprve vybalit, vymačkat s plata, vyrobit krabičky, zařadit do velké krabice, proštudovat pravidla, pak si pořádně zahrát no a samozřejmě jednou za čas se pořádně "prohrabat" v celé krabici. :P
(26.12.2015, 23:06)Eldenroot Napsal(a): Katapult doporučím jen novým kartičkám krajiny, které dokáží zamíchat s hrou... my to rozšíření hrajeme je ns něma bez pravidel a prvků z katapultu... no a směrová růžice je třešnička na dortu :)
Právě! Kupovat celé rozšíření jen s 12 novými kartami (které nepřinesou nic moc) mi přijde jako vyhozené peníze!
Vzhledem k tomu že bude stále těžší sehnat rozšíření k modrému Carcassonne, jsem se rozhodl zakoupit i 7. rozšíření Katapult.
Tak a k dnešnímu dni mám celkem 29 originálních (oficiálně vydaných) rozšíření.
A k tomu další 4 oficiálních, ale mnou vyrobených kopií rozšíření, které nejdou sehnat (Kruhy v obilí I., Tunel, La Porxada a Darmstadt).