Nepřihlášený uživateli, vítej na našem fóru! Pro zpřístupnění všech funkcí, stahování obsahu a přístupu do sekce "Ke stažení" se prosím PŘIHLAŠ nebo ZAREGISTRUJ.
Vítejte návštevníku! Registrovat se
Přihlásit/registrovat se přes:
No, počítání karet.
Záleží kolik máš rozšíření, znamená to také, že víš, jaké kartičky v jakém rozšíření jsou a mít neskutečný přehled o odehrané hře.
My hrajeme přibližně s 250 karičkami to už bych musel být Rainman, abych to dopočítal
Jinak se také pochlubím jedním balíčkem.
Příšlo mi Quarterly minirozšíření.
Jen mi teď bude chybět jeden konec řeky
Na tom budu muset nějak zapracovat.
A v balíčku nebylo jen jedno .
Má-li nekdo zájem, nabízím k výměně.
Tak já pokračuju v kompletaci rozšíření v původním designu.
Dnes mi tu přistálo jedno Kolo osudu.
Je vykuchnutý z anglického BigBoxu5, ale jde o komplet hru, včetně meeplů a karty na skóre s korunkou a návodem na celý BigBox.
Původně jsem tedy myslel, že mi původní majitel pošle jen kolo osudu, prasátko a ty kartičky s piktogramem a obrázkem kola osudu..
Takže jsem byl velmi příjemně překvapen
A aby toho nebylo málo
Dorazil i balík z cundco.de:
Takže mi přibyla jedna oranžová sada meeplů, a protože mám také 10let edici, dokoupil jsem taky pro ni taky oranžovou a "šedou" průhlednou sadu. Ona je to čirá, ale lepší alternativu k šedé jsem nenašel.
Věž jako zásobník a 50/100 katičky, které se asi budou muset upravit do podoby tak 200/400. To asi poprosím o pomoc @Chmura
A taky jsem vyřešil problém se začátkem řeky z Quarterly minirozšíření (viz 3 příspěvky výše), pořídil jsem si jeden konec řeky navíc, ten se nějak na fotku nevešel :)
A nesmím zapomenou na prázdné aršíky, takže pokusy s přímým tiskem se můžou rozjet
(22.9.2020, 20:38)Chmura Napsal(a): Tak to blahopřeji! Krásný úlovek!
(22.9.2020, 20:52)šmoula Napsal(a): Ježíšek už v září jo?
taky blahopřeji, pěkná Carcassonne pošta
A to není konec
Njn, zjistil jsem, že není čas ztrácet čas, a trochu se pustil to schánění rozšíření v původním designu. Na cestě mám ještě 6 balíčků ze 3 kontinentů
Ovšem všechno má své meze..
No, a jak píšu, trochu jsem do doho šlápnul.
Rozšíření, která když jsem si přečetl pravidla, mi ani moc neseděla do hry, jsem i tak začal nakupovat. Protože, jak víme, už se v původním designu nevyrábějí, a co jsem předtím neměl v úmyslu vůbec pořizovat, mi tu najednou říká pane :)
A taky dokud to rozšíření stojí "rozumný" peníz..
7. rozšíření Katapult
Holandské klaštery
Německé kláštery
Německé katedrály
Německé hrady
Domy
Obléhání 2 (uznávám, že tohle je takový přečasný Ježíšek)
A opravdu ty rozšíření mají dvě různě zelené louky.
(25.9.2020, 7:35)Curuj Napsal(a): zohnal si obléhání? za koľko, ak môžem vedieť (prípadne do správy). A potom odkiaľ :D
eBay, a hodně dlouho jsem přemýšlel, jestli mám kliknout na Přidat do košíku Dražší v jeho nabídce byl už jen Big Box 5. Tudíž tady zrovna o "rozumný" peníz moc nešlo, no..
Všechno to bylo od jednoho prodejce. Další Obléhání 2 ale už nemá
(26.9.2020, 11:46)Chmura Napsal(a): Ano je to nejdražší rozšíření! A 100 Euro je asi nejnižší částka za kterou jde koupit...
-Ale naštěstí se povedlo a už mám nějaký čas minirozšíření Darmstad doma!
No, co koukám, tak 100€ je už dost výhodná cena.
Ceny se pohybují spíš okolo 150€
Rozbalenou sadu jsem teď nikde neviděl, ty bývají i pod 100€
Kdyby byl člověk sběratel, nebo to měl jako investici, tak možná, ale já plánuju s tím hrát
Už jsem to tu psal, není čas ztrácet čas, tohle zboží jednou dojde a hlavně bude už jen dražší a dražší.
Možná útěchou může být, že tahle sbírka má konečný počet položek
Blbý je to, že ty poslední položky už skoro nedávají smysl pořizovat, za jakou cenu se nabízí.
Nene, rozměr krabice na Věž bude stejný, mám tady krabici od katapultu, a ta je úpně stejná.
Tyhle podlouhlé krabice jsou o cca 1 cm užší, než ty od "normálních" rozšíření..
Asi to byl optický klam tim, že byla vepředu a napříč.